Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Scenarii erotice care trebuie testate in dormitor

Luni, 23 Noiembrie 2009, ora 23:35
16447 citiri
Scenarii erotice care trebuie testate in dormitor

Viata voastra de cuplu nu mai este la fel ca la inceput si nici sexul nu va mai face placere? Atunci este cazul sa va "condimentati" putin viata de cuplu, punand in practica scenarii rupte din realitate.

Daca imaginatia voastra nu va mai ajuta si simtiti ca ati epuizat toate solutiile, Au Feminin va da cateva sugetii care cu siguranta va vor scoate din impas.

1. Autostopista

Te poti juca astfel daca aveti o masina si ati gasit un loc oarecum izolat pentru a opri la marginea drumului si a va face de cap. Este esential sa porti o fusta, pentru a trece mai usor de momentele mai putin impresionante si a trece la treaba.

Sexul intr-un spatiu mic, cum este masina, creeaza o conexiune imediata, asa ca la sfarsit placerile vor fi de ambele parti.

2.Profesorul si eleva

Asa cum poti invata totul in lectii particulare, cum ar pian, vioara, matematica, engleza, inot ... de ce nu poti invata si sexul?!

Multe fete au fantezii legate de un profesor, asa ca e cazul sa le puneti in aplicare. Oricum puteti inversa oricand rolurile, tu sa devii o profesoara dura, greu de sedus, iar el elevul tau. Si daca tot se presupune ca elevul nu are experienta sexuala si abia acum descopera totul, va fi foarte distractiv.

3. Prizonierul si temnicera

Este un joc perfect pentru cuplurile carora le place sa se joace cu dominanta.

Jocul poate merge in mai multe directii: prizonierul castiga in fata temnicerului si se foloseste de asta pentru a obtine beneficii sau prizonierul se lasa sedus de teama unor pedepse. Puteti alege versiunea sado-masochista sau pur si simplu cea romantica.

4. Prostituata de lux si clientul

Esti asa de sexy si de experimentata incat barbatul tau este dispus sa plateasca scump pentru a face dragoste cu tine? Atunci totul este permis: gesturi provocatoare, atitudine sugestiva si ... sex! Pentru asta stabileste si un pret: satisfactie maxima!

5. Jocul robotului

Unul dintre voi joaca rolul robotului. Pentru ca un robot nu poate lua orice decizie de unul singur si trebuie sa asculte de instructiunile de la stapanul sau, stapanul trebuie sa spuna cuvintele care sa-i dea placere.

Robotul nu poate lua initiativa si se limiteaza la comenzi. Sa fii "sclav" in pat ti-ar putea chiar aduce placere.

6.Frumoasa din padurea adormita

Sunteti intr-un somn profund si doar un print fermecator, foarte inteligent, va poate trezi la realitate. Numai ca un simplu sarut nu este de ajuns. Printesa va reactiona treptat la mangaieri si sarutari. Senzualitatea va trezi dorinta.

7.Stripteuza

Sumar imbracata, vei dansa pe langa iubitul tau, iar el nu are dreptul atinga. Prin miscari lascive vei sti cum sa-i declansezi dorinta.

8. Dragostea sub constrangere

Fa in asa fel incat sa devii foarte de dorita, iar el sa nu poata rezista langa tine. Atentie! Trebuie sa ramana doar un joc, in care ambii parteneri trebuie sa fie de acord cu scenariul. In caz contrar, ar putea deveni foarte neplacut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#scenarii sex, #dorinta sex, #jocuri sexuale, #joc sex scenariu , #sexy
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Iarina, incearca tu prima si ne spui cum a iesit...
D
dotat la ambele
rank 1
felicitari larino... asa e in tara pitecantropilor te alegi cu injurii de mahala...