Scene de sex cu minori, filmate cu papusi de plus

Joi, 07 August 2008, ora 08:16
19070 citiri
Scene de sex cu minori, filmate cu papusi de plus

Tot mai multi tineri se expun in ipostaze indecente pe tot feluri de site-uri, iar psihologii considera ca acest gest denota inconstienta si ca poate avea efecte negative asupra persoanelor implicate.

Mass-media este impanzita de fotografii indecente facute de cele mai multe ori fara stirea unuia dintre parteneri. Astfel, sociologii cred ca publicul este de vina pentru ca este atras de astfel de subiecte.

Daca societatea ar trata aparitiile indecente cu indiferenta, nimeni nu si-ar mai expune partenerul unei astfel de "dezvaluiri" a intimitatii, spun sociologii citati de Gardianul.

"Publicarea unor astfel de poze constituie o problema de etica. Aparitia lor se vinde atat de bine incat am putea spune ca incurajeaza publicul sa faca din ce in ce mai multe poze in ipostaze surprinzatoare.

Aparitia fotografiilor cu minori se vand si mai bine, comparativ cu cele ale adultilor. Lumea doreste spectaculosul, ineditul, iar din cate putem observa sexul se vinde foarte bine in aceste zile. Am putea considera ca persoanele publice ar fi vinovate de atitudinea pe care o adopta, sau mai bine zis pe care o imita oamenii de rand.

Daca o anumita vedeta a aparut intr-o anumita ipostaza, oamenii obisnuiti au tendinta de a o imita si de si-a pune imaginile pe diferite site-uri, in speranta ca si altii le-ar putea vedea si ar face din acei oameni obisnuiti vedete pentru o zi", a declarat sociologul Marius Pieleanu.

Odata cu aparitia camerelor de dimensiuni mici si a telefoanelor mobile dotate cu tehnologie de inregistrare video de ultima ora, au luat amploare si cazurile in care pustoaicele sunt filmate in timp ce intretin relatii sexuale.

Instrumentele folosite pentru a inregistra incognito pot lua forma unor papusi de plus, unor camere web conectate la calculator sau chiar a unora de dimensiuni normale, ascunse foarte bine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sex, #scene, #filmari, #papusi, #plus , #sexy