Sex in flagrant

Luni, 24 Noiembrie 2008, ora 20:36
10436 citiri
Sex in flagrant
Foto: pro.corbis.com

Cel mai mare cosmar al indragostitilor: esti cu pantalonii in vine, transpirat si concentrat asupra persoanei de langa sau de sub tine. Dintr-o data, esti expus. Cum sa faci fata unei asemenea situatii stanjenitoare?

In conditiile in care lipsa de timp transforma cateva clipe de intimitate intr-un lux, nimic nu e mai neplacut decat sa fiti intrerupti. Fie ca e vorba despre un coleg de camera, o femeie de serviciu de la hotel sau cel care curata geamurile, nimeni nu e invitat sa vada "spectacolul".

Primul lucru la care ar trebui sa te gandesti este ce simte partenerul/partenera, arata TheSite.org.

E mai bine sa previi

Un principiu universal valabil. Ia-ti cateva precautii: ai grija ca usa sa fie mereu inchisa, iar daca nu se poate macar pune un semn pe clanta care sa scrie "Nu deranjati" si trage perdelele. Daca in casa se afla si alte persoane (proprietari, chiriasi, colegi de camera) stabileste reguli si explica-le ca nu doresti sa intre in camere neanuntati.

Unii insa nu stiu sa bata la usa inainte sa intre. Daca totusi s-a intamplat, nu intra in panica: acopera-te si roaga persoana respectiva sa revina mai tarziu pentru ca esti... ocupat.

Aminteste-i ca e culmea nepolitetii sa intri neanuntat si apoi revino la persoana iubita. Asigura-te ca nu s-a suparat in urma incidentului si continua ascendenta spre alte culmi daca este posibil.

Cand flagrantul este periculos

Daca ai incalcat unele reguli, ar trebui sa fii pregatit/a sa suporti consecintele. Sigur, e palpitant sa incalci un tabu, insa alte persoane pot suferi in urma acestor jocuri. Si nu uita ca suferinta poate fi si fizica si emotionala. Cand este vorba despre o relatie in care diferenta de varsta este mare, tine cont de faptul ca un tata sau un frate suparat pot deveni violenti.

Exista si posibilitatea unui divort urat daca este vorba despre adulter. Se presupune ca in momentul in care ai acceptat o astfel de relatie esti constient/a de riscuri.

Sex in public

O fantezie veche de cand lumea, insa daca se implineste poate cauza mai multe neplaceri decat placere. Intr-o biblioteca, pe plaja, in parc sau intr-un taxi in timp ce sunteti dusi acasa: pericolul de a fi prins exista peste tot. Este si motivul pentru care sexul in public este atat de palpitant. Momentul in care esti prins nu esta insa genul de distractie preferata de nimeni.

Se poate ajunge la amenzi usturatoare si chiar la inchisoare. Daca se ajunge pana acolo, incearca sa fii politicos cu ofiterul de politie: nu fii arogant si pune momentul pe seama unei "nebunii temporare".

Indiferent daca reusesti sa scapi sau nu, fii relaxat si nu intra in panica: vei rade mai tarziu cand iti vei aminti ce s-a intamplat.

(Iarina Dumitrescu)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#sex, #flagrant, #prins , #sexy