Sex in joaca sau joaca de-a sexul?

Sambata, 04 Octombrie 2008, ora 23:15
12655 citiri
Sex in joaca sau joaca de-a sexul?

Tineti minte "Leapsa", "Nu te supara frate" sau "Cocostarcu" din copilarie? Au urmat "Monopoly" sau "Twister" - acea musama cu buline colorate diferit pe care trebuia sa le "cuplezi" cu mainile sau picioarele. Sa trecem insa la lucrurile mai serioase, la jocurile din dormitor, care pot imbunatati viata sexuala.

Nu este vorba despre surpriza ca el sa te gaseasca goala, cada plina cu petale de trandafiri sau o lenjerie intima rosie. Ci despre jocuri adevarate, cu reguli si premianti, in care niciunul dintre voi nu pierde, toata lumea castiga.

Zarurile 1

In sex-shopuri exista astfel de zaruri, care pot fi comandate si online. Sunt ieftine, aproximativ 7 lei. Pe unul sunt scrise camerele din casa (gen bucatarie, baie, dormitor samd), pe celalalt sunt desentate pozitii. Sa zicem ca tu arunci cu cel pe care sunt scrise camerele, iar el cu celalalt.

Mai sunt zaruri pe care sunt scrise diferite tipuri de sex si diferite parti ale corpului. Fiecare partener arunca zarurile, combinand apoi mesajul de pe acestea intr-o porunca incitanta - nici nu o sa mai fie nevoie de preludiu.

Zarurile 2

Al doilea joc seamana destul de mult cu cel de mai sus, insa aici tu faci regulile, nu zarurile. Jocul se desfasoara cam asa: aveti la dispozitie un zar si 12 bucati de hartie.

Pe 6 dintre ele tu scrii fantezia care vrei sa-ti fie indeplinita, pe celelalte 6 le scrie el. Nu uita ca ai dreptul sa ceri orice ti-a fost jena sa ceri voce tare pana acum. Dupa ce aruncati cu zarul alegeti numarul de pe hartie care a cazut.

Surpriza muta

Asteapta-l in dormitor, in pat evident. Cu lumina stinsa. De cum intra si se aseaza in pat saruta-l pe maini, pe gat peste tot... fara sa-i spui nimic. Saruta-l tot asa pana cand nu mai poate.

Momentul in care stai sa anticipezi cand va intra pe usa este foarte incitant. Cine vorbeste pierde. Ce? Asta tot de tine depinde. Poate sa duca gunoiul o saptamana sau sa-ti cumpere lenjeria intima din dantela neagra pe care ai vazut-o la Mall.

Invarte sticla

Cu siguranta ai jucat in liceu invarte sticla. Aceasta varianta este insa insa mult mai incitanta si care merge mai departe de un sarut. Dupa ce ati consumat sticla cu vin la cina, taie rotund o bucata de hartie de doua ori mai mare decat sticla.

Imparte cu markerul hartia in 6 sectiuni in care scrieti fiecare cate o fantezie. In continuare nu va ramane de facut decat sa invartiti sticla ... si sa urmati indicatiile de pe hartie. Surpriza este ca orice porunca iti cade, trebuie o aplici partenerului tau.

Twister sexual

Si ultimul joc, dar nu cel mai putin incitant este inspirat tot dintr-un clasic din liceu: twister. Nu mai ca de data aceasta ambii parteneri trebuie sa fie goi. Sau dezbracati-va pe parcurs. Cat crezi ca va rezista cu piciorul drept pe galben si mana stanga pe verde, tu goala - in timp ce il saruti si il gadili?

La fiecare runda mai dati un articol de imbracaminte jos de pe voi.

Iarina Dumitrescu

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#jocuri, #sexuale, #twister, #zaruri , #sexy