Sexul la 30 de ani

Sambata, 09 Mai 2009, ora 18:30
9030 citiri
Sexul la 30 de ani

Este varsta la care cuplul a incercat cam tot ce se putea: sexul in tufisuri, pe bancheta din spate a masinii, pe plaja... in mai toate locurile semi-publice catre care l-au dus picioarele si fanteziile.

Ascunsi de intuneric, intr-un parc, pe plaja sau in propria gradina, acestea par sa fie primele alegeri, conform statisticilor, citate de The Sun. Se bucura de popularitate si amorul in dus sau chiar in cada incalzita in prealabil.

Varsta senzatiilor tari

Odata incercate toate acestea, mai raman partidele de sex cand unul dintre parteneri este legat de maini, cele pe nevazute, cand unul poarta o esarfa peste ochi si chiar cele in care se o curea sau un bici sunt introduse pe nesimtite in dormitor.

Conform statisticilor, cel mai agreat este sexul cu mainile legate. Multi vor continua si dupa aceasta varsta sa alunge plictiseala dupa-amiezilor de weekend cu aceasta ocupatie. Totusi, doar 5 pana la 10% din populatia de aceasta varsta va incerca si senzatii mai tari de atat.

Varsta la care femeile isi fac prieteni gay

Femeile heterosexuale se inteleg de minune cu barbatii gay, iar homosexualii adora femeile heterosexuale. Cum aceasta este perioada in care se atinge maturitatea feminina, iar femeile au ajuns sa se cunoasca indeajuns de bine, se simt iremediabil atrase, la nivel mental, de gay.

Motivul: mintea unei femei heterosexuale si a unui barbat gay functioneaza la fel. Ba chiar e si dispusa la fel. Studiile realizate in Suedia confirma acest lucru. Ceea ce vine in sprijinul ideii ca homosexualitatea nu este o alegere, ci e chiar dictata de creier.

Viata sexuala si dupa aparitia copiilor?

Statisticile arata ca cei care asteapta copii la aceasta varsta nu trebuie sa dispere. In timpul sarcinii, cuplurile fac sex de patru sau chiar cinci ori pe luna, se afirma in cartea lui Tracey Cox, Sextasy, care nu face decat sa adune studiile facute pe marginea acestui mare subiect, sexul.

Dupa nastere, cele mai multe cupluri isi inceteaza activitatea sexuala timp de sapte saptamani, pentru a reveni apoi in forta cu un ritm de patru - cinci partide amoroase pe luna, dupa cum arata statisticile oficiale.

Nici alaptatul nu da programul cuplului peste cap; la sase luni dupa ce a nascut, mama este implicata in trei pana la cinci intalniri la orizontala cu tatal copilului.

E drept, insa, ca exista si cupluri care nu se bucura de aceeasi activitate intensa in dormitor, timp de aproape doi ani activitatea din aceasta camera fiind serios afectata.

Creste sansa ca ea sa aiba orgasm

Daca pana la 30 de ani, doar 23% dintre tinere experimenteaza orgasmul, dupa 30 proportia acestora creste la 90%. E drept ca cele mai bune rezultate se obtin prin masturbare sau sex oral.

Un studiu recent a scos la iveala faptul ca femeile maritate gasesc sexul oral cea mai placuta cale de a ajunge la orgasm.

In anii '30, doar 44% dintre femei avusesera parte de sex oral. In prezent, proportia femeilor care au cunoscut placerile oferite de acesta pana la 30 de ani a ajuns la 87%.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#sex maturitate, #senzatii tari sex, #sex orgasm, #sex locuri publice, #sex dus, #sex plaja , #sexy