Sfaturi de la o prostituata de lux

Vineri, 12 Decembrie 2008, ora 16:36
28121 citiri
Sfaturi de la o prostituata de lux

Se spune ca femeia ideala e doamna in salon si... mai putin doamna in dormitor. O profesionista in ale sexului, Belle, a acceptat sa impartaseasca din secretele meseriei, marturisind ca acestea au ajutat-o sa isi fidelizeze clientii. Iata ce au aflat reporterii de la wordpress.comde la Belle.

1. Fa-l sa se simta "maret". Barbatii se vor simti in largul lor stiind ca sunt bine dotati si vor avea si mai multa grija de partenera daca se simt confortabil, calare pe situatie. Asa ca apropie cat de mult poti picioarele, pentru a apropia si peretii vaginului. In pozitia misionarului, trece-ti picioarele in jurul gatului. Va avea senzatia ca este bine dotat.

2. Misca-te atipic! Incearca sa realizezi miscari circulare din bazin in orice pozitie te-ai afla. Nu e usor, insa dupa ceva timp te vei obisnui si va fi foarte placut pentru tine. In plus, el se va simti fantastic fiindca senzatiile sunt total diferite fata de clasicul du-te-vino.

3. Decoreaza camera in culori "porno". Ok, nu esti prostituata, deci nu poti sa iti amenajezi dormitorul ca si cand l-ai folosi numai pentru sex. Insa este dovedit stiintific ca nuantele precum rosu, violet si albastru starnesc pofta de sex. Poti cumpara asternuturi in aceste culori, poti folosi esarfe si alte obiecte decorative "temporare" pentru a colora incaparea.

4. Lasa-l sa te priveasca in timp ce ii faci sex oral. Din pacate (sau nu) nu este de ajuns intotdeauna sa iti vada chipul. Incearca sa gasesti o pozitie in care sa ii faci sex oral si totusi sa ii dai ocazia sa iti priveasca si cele mai ascunse locuri. Si, ca o picanterie, utila pentru tine, tine in gura o bomboana mentolata atunci cand ii faci sex oral.

5. Priveste-l fix in ochi cand ii faci sex oral si fa astfel incat sa para ca te bucuri ati ajuns la acest nivel. Inca ceva: incearca sa-i faci sex oral fara a te ajuta de maini. Nu stim de ce, dar se pare ca le place.

6. Daca nu gasesti o pozitie in care sa te poata privi, incerca sa-ti pui o oglinda in dormitor, cu dublu rol. Te poti ruja acolo sau ii poti da ocazia sa va priveasca cand faceti sex. Incearca sa nu asezi oglinda astfel incat sa fie evident ca pentru asta a fost pusa acolo - trebuie sa aiba impresia ca el este cel care a descoperit ca intr-o anume pozitie poate privi in oglinda. Va pastra acest mic detaliu ca fiind "micul lui secret"...

7. Mangaie-te in orice pozitie ai sta! In primul rand pentru ca iti provoci placere tie si in al doilea rand pentru ca il excita.

8. Fii rea! Daca nu ai in dotare o pereche de catuse cu care sa-l legi de pat, poti folosi o esarfa sau o cravata, iar daca iti este rusine sa "scoti arsenalul", poti pur si simplu sa ii imobilizezi mainile deasupra capului atunci cand esti tu deasupra. In mod cert nu esti suficient de puternica cat sa il poti forta, dar iti garantam ca nu va opune rezistenta.

9. Tipa! Spune-i ca nu mai poti de placere, chiar daca tu numeri mustele de pe tavan. Poate reusesti sa il incurajezi atat de mult incat chiar sa inceapa sa se miste bine.

10. Acorda atentie preludiului! S-a lansat o legenda conform careia preludiul ar fi bun numai pentru femei. Nu-i adevarat. Daca stii ce sa faci, un barbat poate deveni un fan inflacarat al preludiului. Un masaj erotic este un exemplu destul de ilustrativ in acest sens.

11. Prima data cu un partener, indiferent ce gasesti prin pantaloni, trebuie sa te arati placut surprinsa. Vaiiii, n-ai mai vazut niciodata ceva atat de mare...

12. Ai un timid in patul tau? Folositi diverse jocuri: spre exemplu leaga-l la ochi si fa orice iti cere. Insa trebuie sa spuna exact ce vrea fiindca tu nu vei face nimic altceva decat sa ii urmezi instructiunile.

13. Stai dezbracata deasupra lui si citeste-i o povestioara dintr-o revista erotica. Lasa lumina aprinsa, pentru a vedea sa citesti. Hai, macar o data!

Avertisment înainte de Paște: cum recunoști carnea stricată din magazine. Care e cel mai periculos aliment
Avertisment înainte de Paște: cum recunoști carnea stricată din magazine. Care e cel mai periculos aliment
În magazinele și tarabele din România pot exista o mulțime de capcane pentru cumpărători: pentru a nu face „risipă", unii comercianți expun produse din carne alterată. Un expert...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#sex, #sfaturi, #prostituata , #sexy