Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Statistici sexuale surprinzatoare

Joi, 09 Aprilie 2009, ora 18:24
6506 citiri
Statistici sexuale surprinzatoare
Foto: Livescience.com

Pornind de la motivele pentru care oamenii fac sex, placerile sexuale comune, problemele frecvente care apar intre parteneri, statisticile sexuale arata ca preferintele sunt, in mare parte, comune pentru majoritatea persoanelor.

Livescience a intocmit o lista de statistici mai mult sau mai putin surprinzatoare.

Astfel, intr-o proportie covarsitoare, oamenii fac sex pentru a procrea. De altfel, o femeie din Rusia detine recordul absolut la nasteri. Ea a adus pe lume 69 de copii, dintre care 16 perechi de gemeni, de sapte ori tripleti si patru nasteri de cvadrupleti.

Chiar daca cele mai multe persoane spun ca marimea conteaza, un penis normal masoara intre 12 si 14 centimetri. Cei mai multi barbati au organul sexual de aceasta marime, deci nu trebuie sa-si faca griji in privinta femeilor care vor mai mult.

Statisticile sexuale au aratat ca multi barbati trecuti de prima tinerete au probleme erectile. Astfel, 25% dintre barbatii de 65 de ani cer ajutorul unui medic pentru continuarea vietii sexuale, insa se banuieste ca procentul de "nereusita" este mult mai mare, insa majoritatea nu merge sa se trateze.

Fetele isi pierd virginitatea la 17,4 ani, in medie, iar baietii la 16,9 ani, potrivit aceleiasi statistici.

Unul din zece adulti marturiseste ca isi petrece noptile pe canapea, iar aceasta este mai confortabila decat patul din dormitor, acolo unde se afla si sotia.

Orgasmul nu este frecvent in randul femeilor. Astfel, in timp de 75% dintre barbati au orgasm la fiecare partida sexuala, doar 29% dintre femei pot spune acelasi lucru.

Potrivit unui sondaj realizat in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 20 si 59 de ani, femeile au avut pana la aceasta varsta patru parteneri sexuali in medie, iar barbatii sapte.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#sex, #statistica sexuala, #partida sexuala, #complex sexual , #sexy