Striptease, un preludiu perfect!

Vineri, 14 Noiembrie 2008, ora 19:17
6929 citiri
Striptease, un preludiu perfect!

Chiar daca pare un sablon, sau tocmai de aceea, recunoaste, nu prea mai obisnuiesti sa dai reprezentatii sexy care sa implice jumatate de ora de pregatiri in prealabil, tocuri si lenjerie pe care sigur nu ai primit-o cadou de la mama.

Ti se pare greu (si stii, pentru ca ai mai trecut prin asta) sa-ti inchei portjartierele, sa te cateri pe pantofii cu care n-ai iesi niciodata din casa (dar pe care i-ai cumparat tocmai pentru ca dadeau bine cu lenjeria intima pentru ocazii speciale) si sa-ti afisezi zambetul acela, un pic diavolesc, pe care parintii nu ti-l cunosc.

Si, totusi, merita efortul. E pentru tine si pentru el. Si stii ca, la finele reprezentatiei, pe langa aplauze, vei mai primi si altceva: sex de calitate, daca ti-ai facut temele cu sarguinta. Recompensa va fi, cu siguranta, cel putin la aceeasi inaltime cu prestatia ta.

Despre striptease stie toata lumea. In teorie, pare simplu, mai greu cu practica, insa. Nu oricine se arunca la asa ceva, iar motivele sunt diverse: nestiinta, neincrederea in farmecele proprii sau chiar dorinta de perfectiune. Un pahar de vin rosu ar trebui alunge inhibitiile si sa te ajute sa nu mai cauti perfectiunea in orice. Sau macar la acest capitol.

Cum doua dintre probleme sunt rezolvate, mai ramane una. O problema la care solutii exista. Si intentionam sa ti le impartasim.

Cum se face?

In primul rand, trebuie stiut ca nu este nevoie sa fii un dansator profesionist pentru a face un striptease reusit; tot ceea ce conteaza este sa te simti bine si sa petreci cateva momente frumoase alaturi de partener.

Primul pas este sa stingi lumina. Nu de tot, niste lumanari sau o veioza difuza, cu un bec colorat, ar putea fi cadrul perfect pentru desfasurarea de forte. Cat despre muzica, poti alege atat ceva lent, senzual, cat si ceva mai ritmat, care sa rezoneze cu starea ta de spirit, sa te faca sa te simti sigura pe tine si sa iti inspire miscarile. Care trebuie sa fie sexy, indiferent de fondul sonor.

Poti incepe cu miscari lente, sexy, lasandu-te purtata de muzica, avand grija, insa, sa mentii contacul vizual permanent cu spectatorul tau. Incearca sa retii ce il stimuleaza vizual cel mai tare, pentru a reveni cu aceste miscari in momentele-cheie ale reprezentatiei.

E timpul pentru showul propriu-zis. Poti incepe cu ceva inofensiv, cum ar fi o manusa. Impinge incet manusa in jos, pe brat, iar apoi, cu ajutorul dintilor, scoate fiecare deget. Repeta operatiunea pentru cea de-a doua manusa si, la final, arunc-o inspre partener.

Poti continua ce ai inceput, incet (doar nu ai nicio graba), avand grija ca pantofii si ciorapii sa ramana la locul lor, pana la finalul actului. Asta, pentru un efect vizual garantat.

Nu conteaza ce anume dai jos, important e sa o faci cat mai lent si senzual posibil. Incepe cu un buton al bluzei, apoi descopera-ti un umar sau o parte a spatelui, incearca sa intarzii cat mai mult momentul cand iti vei da topul jos in totalitate. Atunci cand hotarasti sa o faci, deschide-l si inchide-l repede, astfel incat partenerul sa-ti poata vedea sanii doar pentru cateva clipe.

Poti face, apoi, acelasi lucru cu fusta, ridic-o sau coborand-o doar pret de cateva clipe, astfel incat el sa-ti poata intrezari formele. Nu-l lasa sa apropie. Asteptarea il va face sa fiarba, iar interesul va urca la cote nebanuite.

Tine-l pe jar!

De fiecare data cand renunti la un anumit articol de imbracaminte, arunca-l spre partener; mirosul parfumului tau ar trebui sa-l inunde si sa amplifice dorinta. Misca-te in continuu, corpul tau merita vazut din toate unghiurle. Nu poza, miscarile tale ar trebui sa-l hipnotizeze, sa-l vrajeasca, sa nu mai stie unde sa priveasca intai.

O buna alegere ar putea fi purtarea un lantisor lung, care nu numai ca va arata foarte bine, dar va crea un joc vizual extrem de placut pentru partener, care ar putea, la un moment dat, sa il determine sa fie chiar gelos. Da, pe un biet lantisor!

Daca ai ajuns la ciorapi si pantofi, lasa-ti partenerul sa se bucure pentru cateva momente de tine, invesmantata asa. Reia operatiunea de dezgolire, postandu-te strategic, cu un picior pe ceva mai inalt - o masuta scunda sau chiar o canapea - apoi ruleaza incet, fiecare ciorap, pana cand ajungi la glezna. Scoate pantoful, scapa de ciorap si pune-ti, din nou, incaltarile cu toc. E timpul pentru o noua repriza de miscari lugubre pe ritmul muzicii.

In acest moment, el ar trebui sa fie destul de incins. Apropie-te de el foarte lent, danseaza lasciv in fata lui, dar nu-l lasa sa te atinga. Pentru un rezultat asa cum ti-l doresti, mai lasa-l sa fiarba!

In final, cand deja ochii partenerului aproape au iesit din orbite, iar transpiratiile il taie vizibil, ofera-i un dans in poala. Asta o sa-l dea gata. Noaptea poate incepe!

Si inca ceva, nu trebuie sa fii imbracata ca o zana sau ca o diva porno. Poti foarte bine sa adopti o tinuta de cowboy, cu palarie, curea cu catarama si ciocate. Actul dezgolirii in pas de dans ar trebuie sa fie cel putin la fel de interesant.

Iarina Dumitrescu

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#sex, #streaptease, #dans, #lasciv, #provocator, #atmosfera, #muzica , #sexy