Totul despre sexul... la telefon

Vineri, 12 Septembrie 2008, ora 20:35
21653 citiri
Totul despre sexul... la telefon

Ti-ai spus, poate, ca tu n-ai s-o faci. Dar vine un moment in care, pur si simplu, ti-e dor. Sau, poate, simti nevoia de a diversifica. Asa dupa cum stii, in dragoste totul este permis si nimic imoral.

Iar daca iubesti, n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca inca nu iubesti, dar te afli pe drumul cel bun, iti acordam noi circumstante atenuante. Incearca, deci, sexul la telefon.

Cand se impune: daca ai o relatie la distanta si ati ajuns in acel moment in care nevoia de celalalt nu se mai poate opune spatiului ce va desparte sau daca iubitul tau este plecat intr-o delegatie si nu vrei sa se simta singur (sau sa caute companie printre straine).

In plus, sexul la telefon are si multiple avantaje. Iata cateva dintre ele.

Fara riscuri

Nu trebuie sa te mai gandesti ce se va intampla daca mijlocul de protectie folosit nu este unul sigur, daca lenjeria pe care o porti este pe gustul lui sau daca vei ajunge sau nu pe culmele placerii in acelasi timp cu partenerul.

Sexul la telefon este mai mult decat placere de una singura. In plus, excluzand riscurile, ramane doar placerea.

Mai simplu

Experimentatii considera ca sexul la telefon este mai simplu decat cel din dormitor. Daca imaginatia ta nu are limite, cu atat mai bine. Iti poti pune fanteziile la bataie, poti cere detalii si poti oferi doar amanuntele pe care vrei sa le dai.

E ca un joc in care detii si rolul si regia.

Oriunde te simti confortabil

Poti alege orice loc in care te simti confortabil: poate fi propriul dormitor, baie, bucatarie sau masina. Daca ai hands-free cu atat mai bine, mainile pot fi folosite in alte scopuri!

Incredere

Daca ai ajuns sa practici amorul la telefon se presupune ca doza de incredere pe care o aveti unul in celalalt este destul de sanatoasa. Iar daca stii ca poti sa te bazezi pe increderea partenerului si nu ai incercat pana acum sexul la telefon, du relatia in alta dimensiune si surprinde-l placut.

Vorbeste cu toata gura!

Odata intrata in hora, ar fi bine sa joci! Nu deveni brusc timida. Stii ca barbatii adora felul in care femeile isi exprima placerea, asa ca nu te feri sa gemi, sa suspini sau chiar sa-ti strigi in gura mare placerea, atunci cand e cazul.

Sparge gheata

Mai greu poate parea pana spargi gheata. Odata ce te-ai avantat in problema, totul aluneca de la sine. Incepe prin a-i descrie ce faci in acel moment si ce ti-ai dori sa faci.

Spune-i ca urasti sa stai singura, cand ai putea sa te bucuri de trupul lui. Detaliaza in ce fel ar decurge lucrurile daca ai fi cu el.

E imposibil ca in acest moment sa nu reactioneze. Din acest moment, devine evident ca veti juca in doi. Nu uita sa folosesti onomatopee, acolo unde simti nevoia, sau cuvinte pe care nu le-ai invatat de la mama. Acum e timpul lor.

Alege tu momentul

In linii mari, sexul la telefon ar putea fi o experienta care se insemne mai mult decat necesitate. Nu doar pentru ca altfel nu se poate, ia-o ca pe ceva nou.

Si nu astepta ca el sa fie tocmai in Honolulu ca sa ai parte de ceva interesant. Suna-l tu, chiar si acum, daca stii ca e in pauza de masa.

Nu trebuie sa-ti pese de ce colegii lui se intreaba daca i s-a intamplat ceva, din moment ce nu mai iese de la toaleta.

"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns. Asta nu a împiedicat...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#sex, #telefon, #provocare, #incitant, #cuplu, #distanta , #sexy