Vrei sa te simti sexy in 2012? Afla cum!

Duminica, 01 Ianuarie 2012, ora 08:14
2611 citiri
Vrei sa te simti sexy in 2012? Afla cum!
Foto: yahoo.com

A fi sexy nu tine de marimea de la rochie, ci de atitudine! Iti spui, probabil, ca o sa te simti provocatoare doar atunci cand o sa fii multumita de cum arati... Dar cand se va intampla asta?

Atragatoare si chiar sexy dupa 50 de ani

Intrebarea "Cand o sa te simti sexy?" se impune tocmai pentru ca stim cu totii cum sunt femeile: indiferent de cat de bine arata, nu vor fi niciodata multumite, potrivit celor de la Shine.

Cum nimeni nu intinereste pe masura ce inainteaza in varsta, trebuie sa stii cateva secrete despre cum sa te simti sexy. Daca tu te simti sexy, atunci si ceilalti vor observa cat de sexy esti!

Priveste-te in fiecare zi in oglinda si spune-ti "Te iubesc!"

Priveste-te in oglinda in fiecare zi. Apropie-te, astfel incat sa te poti uita direct in propriii ochi. Zambeste si spune-ti "Te iubesc!". Fa asta in fiecare zi, pana cand chiar o sa si crezi.

Cand a fost ultima data cand te-ai simtit sexy?

Aminteste-ti ultima data cand te-ai simtit sexy. Inchide ochii, respira adanc si retraieste momentele acelea. Incearca sa-ti amintesti fiecare detaliu, in parte, pana cand o sa reusesti sa aduci la suprafata tot ce simteai atunci.

Pastreza-ti starea timp de cateva secunde. Esti sexy si puternica! Acum deschide ochii si uita-te la femeia sexy si puternica pe care o ai in fata. Femeia aia esti chiar tu!

Lasa hainele sa-ti reflecte personalitatea

Poarta hainele care iti plac si lasa-le sa-ti reflecte personalitatea. Mai mult, fa o vizita pana la dulap si scapa de tot ce nu-ti mai vine sau care nu-ti mai place. Indiferent ca le arunci sau ca le donezi, hainele pe care nu le mai porti trebuie sa dispara din sifonier. Raman doar cele care iti plac si in care te simti bine!

Dupa ce ai hotarat ce ramane si ce nu, imbraca-te intr-una din tinutele tale preferate. Apoi, du-te in fata oglinzii si admira-te! Fa-ti complimente cu voce tare! Plimba-te prin dormitor si zambeste-ti. N-ai uitat, da? Atitudinea este totul!

Invata sa te misti

Ca sa fii sigura de tine, trebuie sa stii sa te misti. Si asta poti s-o inveti cel mai bine prin practica. Fie ca iei lectii de dans sau ca inveti sa invartesti cercul Hola Hoop, te misti. Cu cat pierzi mai multe calorii prin efort fizic, cu atat te vei simti mai plina de viata!

Fii creativa

Ia initiativa, fii creativa, fii asa cum iti doresti si cum poti sa fii. Cu cat esti mai creativa, cu atat te simti mai sexy pentru ca cele doua sunt strans legate. Asadar, daca vrei sa fii provocatoare, nu strica sa incerci o noua reteta de mancare!

Lasa-te sa fii sexy

Ca sa te simti sexy, trebuie, mai intai, sa-ti dai voie. Multe femei asociaza femeile sexy cu prostia. Nimic mai fals! Sa fii sexy nu inseamna sa fii doar frumoasa si atat, ci ca iti pui in valoare corpul pe care il ai.

Zambeste si iubeste-te!

Zambeste! O femeie care zambeste este o femeie sexy. Iar cand tu zambesti, si cei din jurul tau se vor simti bine. In plus, daca zambesti, oamenii se vor intreba de ce faci asta...

Poti fi sexy cand esti durduliu?

Nu in ultimul rand, iubeste-te. La propriu! Inainte sa pleci in oras cu prietenele tale, nu uita sa-ti oferi un orgasm. Desi, nici doua n-ar strica! Endorfinele care iti vor zburda prin corp, in combinatie cu feromonii, ii vor aduce pe barbatii din jurul tau in pragul nebuniei!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sexy atitudine, #cum sa te simti sexy, #femei sexy forme, #cursuri dans, #hula hoop , #sexy