Vreti senzatii tari in cuplu? Deveniti swingeri!

Miercuri, 08 Octombrie 2008, ora 19:01
21611 citiri
Vreti senzatii tari in cuplu? Deveniti swingeri!

Daca pentru unele cupluri e un lucru extraordinar ca fac sex oral o data pe semestru, altele imping experimentele sexuale mult dincolo de limitele formulei "1 la 1".

Sectiunile de matrimoniale din ziare si de pe site-urile de dating abunda in anunturi de genul "tineri casatoriti, amatori de senzatii tari, cautam alt cuplu pentru petrecerea timpului liber."

Cum ii recunosti? Te intrebi unde oare se ascund oamenii astia atat de indrazneti si libertini, ca doar tu nu faci astfel de lucruri, nici prietenii tai, nici prietenii prietenilor tai.

Sigur, n-o sa vezi multe cupluri declarand deschis: "suntem swingeri", pentru ca stiu ca o astfel de afirmatie le-ar afecta viata sociala si poate chiar si pe cea profesionala.

E greu sa-i identifici doar dupa aspect sau dupa comportamentul in public. Nu e ca in filmele pentru adulti: el, un tip superlucrat la sala si plin de piercinguri, ea, siliconata si cu un minijup strigator la cer.

Majoritatea arata si se comporta exact ca orice cuplu obisnuit. In niciun caz nu vor face avansuri tuturor cuplurilor atragatoare pe care le intalnesc.

Pot fi vecinii pe care abia ii vezi de sacosi, in fiecare sambata cand vin de la supermarket, pot fi prietenii de familie pe care ii intalnesti acasa la parintii tai.

In cateva cuvinte, oameni de diferite varste si categorii sociale. Men City iti spune cate ceva despre ei, in caz ca simti ca ai putea sa faci echipa cu ei.

Cum ajung sa-si doreasca astfel de practici sexuale? Majoritatea swingerilor sunt implicati in relatii cu ceva vechime si, cand pasiunea se mai stinge, prefera sa aduca si alte persoane in patul lor, decat sa rupa relatia.

Multe cupluri din cele care dau anunturi se afla la a doua tinerete si asta pare ciudat, pentru ca nu te astepti ca niste persoane de 45-50 de ani sa caute parteneri de orgii.

Cum isi gasesc parteneri? In nici un caz abordand la intamplare alte cupluri, pentru ca o astfel de strategie se poate lasa cu scandal. In general, dau anunturi si apoi aleg unul sau mai multe cupluri cu care pot practica schimbul de parteneri sau o singura persoana (de cele mai multe ori, o femeie cu tendinte bisexuale), cu care sa faca un trio.

Mai rar se intampla sa gaseasca chiar in anturajul lor perechi cu valente asemanatoare.

Unde duc aceste relatii? Depinde. Pot fi intalniri sexuale ocazionale sau se pot transforma in prietenii de lunga durata. In unele cazuri, conversatia si legatura afectiva care se formeaza conteaza chiar mai mult decat sexul in sine.

Exista totusi si situatii cu final neplacut. Daca unul din membrii cuplului accepta swingingul doar de dragul celuilalt, exista sanse mari ca aceste practici sa distruga relatia.

De obicei, femeile sunt mai dispuse sa faca astfel de compromisuri.

Care sunt regulile? Daca te tenteaza un astfel de experiment, indiferent daca esti neimplicat intr-o relatie sau esti membru al unui cuplu, trebuie sa stii ca aceasta practica nu implica o libertate totala.

Exista niste reguli de baza, pe langa cele pe care le stabileste fiecare cuplu, in functie de situatie.

1. Niciun participant nu este obligat sa faca ceva ce nu doreste, avand privilegiul de a se razgandi in orice moment.

In special in cazul persoanelor care fac asta pentru prima oara, se poate intampla ca ele sa realizeze la fata locului ca nu este ceea ce isi doresc cu adevarat sau sa nu accepte anumite practice.

Ceilalti participanti nu au dreptul sa le reproseze acest lucru.

2. Toti membrii grupului primesc aceeasi atentie. De exemplu, daca una din femeile participante arata mai bine decat celelalte, nu inseamna ca toata atentia masculina se va indrepta asupra ei, iar celelalte vor fi neglijate.

E o regula nescrisa a swingingului, dar care trebuie respectata pentru ca lucrurile sa nu ia o intorsatura urata.

3. Nu se fac inregistrari si fotografii fara acordul tuturor celor care apar in ele. Vreti sa va petreceti cateva ore placute impreuna, fara batai de cap? Atunci ce nevoie aveti de complicatii?

4. Membrii a doua cupluri diferite nu se intalnesc separat decat cu acordul partenerilor lor. Aici se face diferenta dintre libertate si infidelitate.

5. Nu se aduc persoane straine intr-un grup fara acordul tuturor membrilor. Lumea e mica, nu se stie pe cine poti sa intalnesti in astfel de situatii. Discretia este o conditie foarte importanta in astfel de jocuri.

Exista si reguli pe care le stabileste fiecare cuplu: metodele de protectie impotriva bolilor venerice (unii folosesc prezervative, altii solicita analize medicale etc), frecventa si durata intalnirilor, terenul pe care se desfasoara acestea, forma de manifestare (swing inchis - relatiile sexuale au loc in camere separate, swing deschis - relatiile au loc in aceeasi camera, soft-swing - doar mangaieri si sex oral, fara penetrare).

Nu este treaba nimanui sa judece viata sexuala a altora, asa ca, daca iti doresti sa incerci schimbul de parteneri, nu trebuie sa te simti vinovat(a), atat timp cat respecti regulile si nu ranesti pe nimeni.

Iarina Dumitrescu

Noua modă: Cluburi de noapte unde băutura și fumatul sunt interzise, dar răsună muzica creștină
Noua modă: Cluburi de noapte unde băutura și fumatul sunt interzise, dar răsună muzica creștină
Un club de noapte din Nashville, SUA, redefinește conceptul de credință - și clubbing - cu întruniri frecventate, care au reguli stricte împotriva twerking-ului (dansul lasciv), băuturii și...
Liber la sex în satul olimpic. Măsura luată în privința paturilor sportivilor la JO de la Paris
Liber la sex în satul olimpic. Măsura luată în privința paturilor sportivilor la JO de la Paris
Capitala Franței va găzdui peste 9.000 de sportivi în vară, pe perioada Jocurilor Olimpice, care se vor desfășura între 26 iulie și 11 august. Interdicția de intimitate a sportivilor a...
#Swinging, #cuplu, #orgie, #sex, #reguli, #schimb , #sexy