Zece lucruri despre fostul iubit pe care actualul nu vrea sa le auda

Marti, 05 Mai 2009, ora 18:20
11018 citiri
Zece lucruri despre fostul iubit pe care actualul nu vrea sa le auda
Foto: Cosmopolitan

In fiecare relatie trecutul este adus in discutie intr-un moment si chiar daca iubitul tau pare foarte interesat de acesta nu trebuie sa intri in amanunte. Adevarul nu este intotdeauna o optiune buna. Chiar daca vrei ca relatia ta sa fie bazata pe sinceritate, evita sa iti destainui tot trecutul actualului iubit.

Cosmopolitan iti propune in continuare cateva lucrurile pe care nu trebuie sa i le spui iubitului despre fostul tau si ce trebuie sa afle in locul acestora.

Niciodata sa nu ii spui "Toata lumea il iubea". Unui barbat ii place sa creada ca este cel mai bun dintre cei cu care te-ai intalnit si vrea sa fie persoana pe care o placi cel mai mult din cercul tau de prieteni, uneori chiar mai mult ca pe parinti.

Poti sa ii spui ca toti il iubeau, dar ca nu cunosteau adevarata persoana. Daca stie ca fostul tau iubit era placut doar pentru ca ceilalti ii cunoasteau doar o fata, se va simti mult mai bine.

Nu ii spune ca fostul tau iubit castiga multi bani. Chiar daca fostul castiga foarte multi bani, pastreaza acest detaliu pentru tine. Daca actualul iubit va afla, exista posibilitatea sa se simta incompetent. Barbatilor le place sa creada ca ei le pot achitiziona partenerelor tot ce le trebuie.

Poti sa il linistesti spunandu-i ca "Salariul nu este atat de important cat timp faci ceea ce iti place". Sa speram ca tu chiar simti acest lucru si reaminteste-i ca nu trebuie sa iti cumpere ceva de cate ori va intalniti.

"M-a ranit foarte tare". Nu este ceva ce trebuie sa stie iubitul tau. Relatia anterioara a luat sfarsit si, ca majoritatea, nu s-a sfarsit foarte bine. Chiar daca relatia s-a incheiat si nu tu ai vrea sa te impaci cu fostul, actualul iubit ar putea sa creada ca uneori te mai gandesti la trecut. Poti sa ii spui ca toti am suferit intr-un anumit moment al vietii noastre si ca acum esti cu un tip minunat, asta este tot ceea ce conteaza.

Crezi ca il intereseaza pe iubitul tau daca fostul "Se simte bine"? La sfarsitul unor relatii, cei doi parteneri pastreaza legatura, dar pe actualul chiar nu il intereseaza daca sora fostului este insarcinata sau alte aspecte ale vietii sale.

Daca el te intreaba daca ai vorbit in ultima vreme cu fostul, o face doar ca sa afle daca pastrati legatura. "Nu am auzit in ultima vreme de el, dar sunt sigura ca face bine" este ceea ce vrea sa auda iubitul tau, chiar daca tu discuti mai des cu barbatul din trecutul tau.

Chiar daca mergi cu actualul in anumite locuri in care ai fost cu fostul nu trebuie sa ii spui acest lucru. Daca aveti parte de un moment romantic iar tu ii spui "Am fost aici cu el", este posibil sa distrugi atmosfera placuta. Poti sa ii spui ca ai mai fost in locul respectiv dar nu iti amintesti cand.

Fostul prieten obisnuia sa iti cumpere diferite lucruri? Nu trebuie sa afle actualul. Daca ii spui iubitului ca cerceii sau colierul sunt de la fostul este un fel de a-l anunta ca te gandesti la celalalt de fiecare data cand porti respectivele accesorii. Tot ce trebuie sa stie el este ca ai acele accesorii de mai multi ani.

Toate cuplurile isi fac planuri: sa calatoreasca, sa vada un meci impreuna, sa decoreze apartamentul. Dar cand relatia se termina, la fel se intampla si cu aceste planuri si nu trebuie sa le mai aduci in discutie. "Sti ce mi-am dorit mereu sa fac?" este o forma corecta de a-l anunta pe iubitul tau ca vrei sa faci ceva.

Fostul tau iubit era amuzant. Asa si? Crezi ca il intereseaza pe actualul? Barbatii adora sa faca femeile sa rada, pentru ca uneori reprezentantele sexului frumos isi cauta un partener cu simtul umorului dezvoltat. Spune-i ca este cel mai amuzant barbat pe care l-ai cunoscut si distractia este garantata.

Nici unui barbat nu ii place sa creada ca intr-o zi ar putea aparea fostul tau si vor incepe sa se bata pentru tine. Spune-i ca iti doresti un barbat care sa te protejeze, dar care nu sare la bataie imediat.

Sub nicio forma sa nu ii spui ca fostul era bun sau rau in materie de sex. Este pasul gresit care poate face sa explodeze orice barbat Lasa-l sa stie doar ca existau si momente bune si momente rele in dormitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#sfaturi sex, #sfaturi cupluri, #lucruri actual fost , #sexy
Comentarii