Zone erogene secrete ale barbatilor

Marti, 28 Aprilie 2009, ora 19:20
29557 citiri
Zone erogene secrete ale barbatilor
Foto: Mpowrplus.com

Nu toti barbatii isi dezvaluie zonele erogene, iar femeile care cred ca simpla atingere a organului sexual este suficienta pentru a scoate din minti un barbat ar trebui sa se mai gandeasca.

Muschii care se contracta in timpul erectiei sunt armele secrete ale excitarii rapide a barbatului. Astfel, pentru ca el sa fie pe deplin satisfacut, femeia trebuie sa stie care sunt cele mai ascunse zone erogene ale partenerului, informeaza Cosmopolitan.com.

Muschiul cremaster ascunde o zona erogena secreta a barbatului. El este situat sub scrot si este foarte sensibil atingerilor si sarutarilor femeii.

Un alt secret al zonelor erogene masculine este prostata, organul musculos si glandular care poate fi considerat punctul G al barbatilor. Localizata in peretele anterior al anusului, prostata este responsabila de erectia penisului.

Astfel, orice femeie trebuie sa profite de acest mic secret care trebuie doar masat cu delicatete si atentie.

Toate femeile stiu ca barbatii adora sa fie sarutati, iar aceasta practica s-a folosit atat de mult incat nu mai realizam ca buzele ascund un potential erogen foarte mare.

Astfel, niciun barbat nu rezista atingerii buzelor. Este metoda cea mai simpla si sigura de a excita un barbat.

Sfarcurile partenerului te anunta daca ii plac atingerile tale. Daca ele nu sunt proeminente inseamna ca trebuie sa le acorzi putina atentie. Pentru ca o alta zona erogena secreta a barbatului este chiar aceasta, a sfarcurilor, care simte prima placerea atingerilor, miscarilor lascive si a saruturilor femeii.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#zone erogene secrete, #zone erogene barbati, #excitare barbati , #sexy