Ce spun hainele ei despre cum se simte - Dar tu ce-ar trebui sa intelegi?

Sambata, 29 Ianuarie 2011, ora 18:00
3853 citiri
Ce spun hainele ei despre cum se simte - Dar tu ce-ar trebui sa intelegi?

Ce poarta femeile este rezultatul unui calcul rapid - uneori atat de rapid incat femeile il fac inconstient - implicand zeci de variabile. Ploua? Merg la intalnire dupa munca? Lenjeria mea preferata e curata? In plus, e rezultatul a milioane de ani de evolutie.

Evolutia tine de selectia sexuala. Iar in cazul femeilor, cel putin, alegerea unui partener incepe prin modul de prezentare a propriei persoane. Asa dupa cum suspecteaza barbatii, atunci cand femeile se imbraca extrem de sexy nu o fac pentru barbati sau nu doar pentru ei, ci mai degraba pentru restul femeilor, conform Men's Health. Si nu e vorba despre fantezii de genul menage a trois, ci despre competitie. Pentru barbati.

Indata ce ai aflat limbajul secret al hainelor femeilor, vei putea judeca mai bine daca intr-adevar iti trimite semnale, asa cum banuiesti. Iar asta merita stiut, indiferent daca esti intr-o relatie sau cauti sa te implici intr-una.

O rochie cu centura in talie sau o fusta care subliniaza talia

Ce gandesc ele: Ma simt frumoasa, feminina, intr-un mod clasic, si dornica de flirt

Nimic nu face o femeie sa se simta mai "femeie" decat o rochie, mai ales acest tip de rochie care subliniaza talia si curbele ei naturale. Exista o explicatie pentru aceasta "apucatura" a femeilor de a-si scoate talia in evidenta (vezi corsetele din secolul XIX, fara ca acesta sa fie singurul exemplu) - barbatii sunt atrasi ieremediabil de o talie mica.

Potrivit Maryanne Fisher, profesor la Universitatea Sfanta Maria din Nova Scotia, Canada, curbele reflecta concentratia de estrogen, care vorbeste despre fertilitate. Croiala unei rochii si chiar culorile folosite pot atrage atentia catre talie, transmitand astfel mesajul potrivit.

Cum ar trebi sa se poarte un barbat cu o femeie imbracata astfel: Sa fie un gentleman; cand o femeie este imbracata intr-o astfel de rochie se simte sexy, dar intr-un mod matur. Doreste, de asemenea, sa fie abordata de un barbat matur. Sunt binevenite gesturile de scoala veche, cum ar fi sa i se deschida usa.

Un decolteu generos, in forma de "V"

Ce gandesc ele: Iti place ce vezi? Treci la actiune!

Poate e putin exagerat, insa e rezultatul hormonilor. Cercetarile arata ca femeile isi arata mai multa piele si se imbraca mult mai sexy atunci cand sunt in preajma ovulatiei. Motivul, descoperit de cercetatorii de la Universitatea Texas, este acela ca femeile se imbraca sexy pentru a face fata competitiei cu alte femei, pentru atentia barbatilor.

Este mai vizibil acest aspect in cazul femeilor singure decat in al celor care se afla deja intr-o relatie. Cand femeile sunt in preajma ovulatiei, valoarea lor e mi mare in ochii barbatilor. Semnaland acest moment au si posibilitatea de a atrage din marea de barbati pe cel mai valoros, explica un psiholog. Micul efort de a parea mai sexy largeste mult aria masculilor din care o astfel de femeie poate alege.

Cum ar trebi sa se poarte un barbat cu o femeie imbracata astfel: Neaparat sa aiba in buzunar un prezervativ. O femeie la ovulatie va fi si mai dornica de sex; nu uita insa ca e momentul in care ai cele mai multe sanse sa devii tata.

Tocuri inalte

Ce gandesc ele: Oare se uita la sezutul meu?

Daca barbatii privesc mai mult corpul acestei femei decat pantofii inseamna ca tinta a fost atinsa. Tocurile fac sezutul mai ferm, il ridica putin, imbunatatind postura, astfel ca femeile devin mai atractive vizual pentru barbati. Nu e de mirare de ce femeile care fac striptease, la sfarsitul numarului, poarta inca tocuri, desi au scapat de toate hainele.

Cum ar trebi sa se poarte un barbat cu o femeie imbracata astfel: retine ca, daca poarta tocuri, sigur nu vrea sa fie dusa la curse. Isi doreste ceva sofisticat, nu confortul de acasa (la tine sau la ea) si cu siguranta nu va vrea sa ajunga pana la locul cu pricina pe jos.

Ceva rosu

Ce gandesc ele: Ma simt sigura pe mine si vreau sa fiu remarcata

Avem un simt al culorilor intuitiv, explica un psiholog. Rosul, o culoare fierbinte, sugereaza faptul ca o persoana adora sa iasa, in timp ce albastru, o culoare rece, denota ca e rezervata. Asa ca cei care poarta rosu incearca sa atraga mai multa atentie decat cei care poarta albastru sau gri.

Insa nu te lasa ghidat doar de aceasta teorie - exista perioade in moda cand rosul e noul negru - asa ca nu poti trage concluzii doar pe baza culorii purtate. Priveste imprejur si intreaba-te: cum este ea imbracata comparativ cu celelalte femei din incapere?

Cum ar trebi sa se poarte un barbat cu o femeie imbracata astfel: Simplu. Spune "esti cea mai frumoasa femeie de aici". E un compliment care o va gadila exact acolo unde trebuie. Pentru ca femeile sunt foarte constiente de ceea ce poarta alte femei. Adesea, primul lucru pe care o femeie il face cand intra intr-o incapere este sa evalueze urgent unde se situeaza din punct de vedere al atractivitatii, comparativ cu celelalte femei de la fata locului.

O bluza catifelata, extrem de moale

Ce gandesc ele: Atinge-ma!

Femeile sunt cat se poate de constiente de faptul ca atunci cand poarta astfel de bluze, barbatii pur si simplu nu-si pot tine mainile deoparte. Femeile care poarta astfel de haine nu fac decat sa anunte clar si raspicat ca se simt feminine, delicate, ca sunt placute la atingere si ca nu sunt agresive.

Cum ar trebi sa se poarte un barbat cu o femeie imbracata astfel: Pentru ca ai de-a face cu o fiinta delicata, protejeaz-o, imbratiseaz-o si nu pleca de la ea indata ce ti-ai atns tinta.

O bluza care lasa vederii o bretea a sutienului

Ce gandesc ele: Priveste-mi umerii... si lenjeria sexy

Nu e nevoie de un expert in evolutie pentru a trage o concluzie. Cand o bretea a sutienului se vede, iar aceasta este rosie, e clar ca e un gest calclat, intentionat. (Exceptie fac cele de culoarea pielii sau transparente, care prin definitie nu sunt sexy si a caror menire nu este aceea de a iesi la iveala.)

Daca e vorba de roz si chiar de o bretea neagra sub un top alb, atunci e clar ca a fost cu intentie.

Cum ar trebi sa se poarte un barbat cu o femeie imbracata astfel: Incepe cu breteaua.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Limbaj haine, #ce transmit hainele, #haine sexy femei, #femei haine ovulatie, #mesaj transmis haine , #stiri sex