Cele mai ofensatoare gesturi din timpul sexului

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 22:37
10275 citiri
Cele mai ofensatoare gesturi din timpul sexului
Foto: guliver photos

Prin traditie, pentru o femeie, sexul reprezinta o traire complexa, si, ea mai mult decat barbatul, isi doreste ca acest moment sa fie cat mai apropiat de perfectiune. Tocmai de aceea, rezultatele studiului pe care il vom prezenta nu a surprins pe nimeni.

O echipa de sexologi americani au desfasurat o ampla cercetare, la care au participat cateva mii de reprezentanti ai ambelor poluri sexuale. Printre altele, intrebati care ar fi cele mai neindicate si ofensatoare gesturi in timpul sexului, participantii au raspuns astfel, conform Actualno:

Egosim (34%)

Femeile au indicat egoismul barbatesc ca fiind unul dintre cele mai ofensatoare gesturi la adresa lor. Femeilor le displace momentul cand, dupa o partida de amor, barbatul considera ca "si-a indeplinit sarcina" si, imediat, adoarme.

Raspunsul la un apel pe telefonul mobil (29%)

Unii barbati, chiar si in timpul sexului, continua sa se gandeasca la indatoririle de serviciu, raspunzand la telefon sau aducandu-si aminte ca au uitat sa sune un partener important de afaceri. Cele mai multe femei au raspuns ca acesti barbati trebuie lasati imediat in pace, singuri cu telefoanele lor, deoarece ele nu se simt decat ca fiind un instrument de distractie.

Activitatea vocala in exces (22%)

Ambele sexe sunt de acord ca gemetele si suspinele din timpul actului sexual nu par doar ridicole, ci au chiar un imapct negativ real asupra momentului in sine.

Vizita la toaleta in cel mai intim moment (19%)

Acest gest este atat de respingator pentru unii oameni, incat acestia nici macar nu doresc sa-l comenteze.

S-o facem in cel mai rapid mod (9%)

Sexul nu accepta sprinteri. In orice caz, acesta este punctul de vedere al femeilor chestionate.

Aparitia tipului "macho" (8%)

Stilul unor barbati, de genul "sunt un animal sexual", reprezinta un semn de grosolanie, nicidecum de pasiune. Majoritatea femeilor cred ca, unor astfel de barbati, nu merita sa le acorzi atentie.

Sexul murdar (5%)

Injuraturile si cuvintele murdare atrag putini oameni in pat. In special, femeile considera acest gen de comportament sexual ca fiind respingator.

Pentru specialisti aceste rezultate publicate in noul numar al American Journal of Public Health nu sunt chiar surpinzatoare. Aceasta pentru ca, in general, toate cerintele vin dinspre polul feminin catre cel masculin.

"Prin traditie, sexul, pentru femei, este o traire complexa si ea, in mare masura, vrea ca totul sa fie cat mai apropiat de perfectiune. De aceea si asteptarile ei sunt mult mai mari", a declarat unul dintre coordonatori studiului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sex studiu, #studiu sex cercetare, #cuplu sex , #stiri sex