Citate faimoase despre sex

Miercuri, 27 Aprilie 2011, ora 17:50
19335 citiri
Citate faimoase despre sex
Foto: psychologytodaysex

Sexul a fost si este subiectul multor discutii si cugetari si dictoane, inca din vremuri antice.

2spare.com a alcatuit o lista cu cateva citate celebre, dar si amuzante pe alocuri, despre sex.

1. "Prietena mea rade intotdeauna in timpul sexului - indiferent ce citeste" - Steve Jobs.

2. "Cred ca sexul este unul dintre cele mai frumoase, naturale si sanatoase lucruri pe care banii le pot cumpara" - Tom Clancy.

3. "Tu stii acea privire pe care femeile o au cand vor sa faca sex? Eu nu" - Steve Martin.

4. "A face sex este ca si cum ai juca bridge. Daca nu ai un partener bun, ai face bine sa ai o mana buna" - Woody Allen.

5. "Bisexualitatea iti dubleaza imediat sansele de a avea o intalnire sambata noaptea" - Rodney Dangerfield.

6. "Exista o serie de dispozitive care stimuleaza excitatia, in special la femei. Sef peste acestea este un Mercedes-Benz 380SL" - Lynn Lavner.

7. "Sexul este unul dintre cele noua motive pentru reincarnare. Celelalte opt sunt neimportante" - George Burns.

8. "Femeile pot fi capabile sa simuleze un orgasm. Dar barbatii pot simula o intreaga relatie" - Sharon Stone.

9. "Mama mea nu a vazut niciodata ironia in a ma numi 'fiu de femeie usuratica'" - Jack Nicholson.

10. "Femeile se plang de sindromul premenstrual, dar eu ma gandesc la el ca la singura perioada din luna in care pot fi eu insami" - Roseanne.

11. "Femeile au nevoie de un motiv pentru a face sex. Barbatii au nevoie doar de un loc" - Billy Crystal.

12. "Nu blama masturbarea - este sex cu cineva pe care il iubesc" - Woody Allen.

13. "Potrivit unui nou studiu, femeile spun ca se simt mai confortabil sa se dezbrace in fata barbatilor decat sa se dezbrace in fata altor femei. Ele spun ca femeile judeca prea mult, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori " - Robert De Niro.

14. "A aparut o noua criza medicala. Doctorii spun ca multi barbati au reactii alergice la prezervativele din latex. Ei spun ca acestea provoaca inflamare severa. Si care e problema?" - Dustin Hoffman.

15. "Sunt foarte putine sfaturi in revistele pentru barbati pentru ca barbatii gandesc in felul urmator: 'Stiu ce fac. Doar arata-mi o femeie dezbracata'" - Jerry Seinfeld.

16. "Sexul amelioreaza tensiunea. Dragostea o provoaca" - Woody Allen.

17. "Problema e ca Dumnezeu a dat barbatului un creier si un penis, dar si suficient sange cat sa functioneze doar unul bine intr-un anumit timp" - Robin Williams.

18. "Un intelectual este o persoana care a descoperit ceva mai interesant decat sexul" - Aldous Huxley.

19. "Sexul la 90 de ani este ca si cum ai incerca sa infigi o franghie intr-o piscina" - George Burns.

20. "Sexul se concentreaza asupra a ce este in afara individualului. Este amuzant deoarece eu cred ca e mai bine in interior" - Alex Walsh.

21. "Cand un barbat merge la o intalnire, el se intreaba daca va avea noroc. O femeie insa deja stie" - Frederike Ryder.

22. "Jumatate din lume nu poate intelege placerile celeilalte jumatati" - Jane Austen.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#sex, #citate sex, #citate celebre sex, #citate despre sex, #celebritati despre sex, #viata intima vedete, #cugetari celebre sex , #stiri sex