Placerile de odinioara: Abonament la domnisoara Miti

Sambata, 29 Ianuarie 2011, ora 21:22
4545 citiri
Placerile de odinioara: Abonament la domnisoara Miti
Foto: Arhiva

Documentul pe care il vedeti in facsimil dovedeste cum rezolvasera romanii de dinainte de razboi o problema, care ii face pe parlamentarii nostri postdecembristi sa roseasca feciorelnic, numai cand aud de ea: legea prostitutiei.

Intitulat "carte de abonament", documentul pe care il vedeti precizeaza ca respectiva carte este valabila la D-soara Miti Vasilescu, unde "abonatul" a platit anticipat suma de 50 lei. Plata anticipata ii da dreptul abonatului s-o acceseze pe respectiva domnisoara exact de zece ori.

Cartea mai precizeaza ca, din cauza aglomeratiei, duminica si in zilele de sarbatoare, vizitele se primesc numai dimineata.

"Antreprenoarea", care isi saluta clientii cu stima, mai precizeaza ca noaptea intreaga se socoteste 2 numere, iar, la mai multe numere, se face rabat - cum am zice noi astazi, bonus.

In cazul de fata, fiind vorba desigur de un client vechi, se observa ca domnisoara Miti i-a facut exceptie la expirarea abonamentului anterior, acordandu-i o aditionala promotionala, pe credit.

Ca urmare, citim pe cartea de abonament mentiunea expresa a patroanei: "odata cu achitarea abonamentului, va rog sa ne trimiteti si restul de lei 5, ramas de la abonamentul trecut".

Nu cunosc motivele pentru care proiectul de lege pregatit acum cativa ani a ramas balta, dar banuiesc ca Opozitia si Guvernarea nu s-au inteles daca proxenetii trebuie numiti pe criteriu politic sau cel profesional.

Sau, mai curand, ei nici nu trebuie numiti, afarcerea ramanad ca initiativa particulara din care autoritatile nu culeg decat avantaje: impozitul unic de 16%, taxa de lux, ca la parfumuri, accize, ca la tigari, contributii CAS, ca la orice intreprinzator si spaga - ca peste tot.

Numai contributia de somaj ar fi nedrept s-o puna, pentru ca, la asemenea profesie, nu someaza nimeni, ba, dimpotriva, asa cum arata documentul antebelic, in zilele de sarbatori este mare aglomeratie, munca de noapte se taxeaza dublu, iar in restul zilelor se mai acorda si bonus, din cand in cand.

Daca se da o Ordonanta de Urgenta, ar putea prevedea scutire de taxe pentru pensionari si veterani. Ca imagine, ar fi excelenta, iar statul n-ar pierde nimic.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#legalizare prostitutie, #prostitutie Bucuresti, #abonament casa toleranta , #stiri sex
Comentarii