Secrete ale iubirii, bune de stiut in tinerete

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 23:07
11583 citiri
Secrete ale iubirii, bune de stiut in tinerete
Foto: laurenconrad.com

Lectiie primite la scoala sau ceea ce citesc prin carti de specialitate nu ii ajuta mult pe tineri sa cunoasca toate aspectele vietii lor amoroase.

Relatiile intre oameni sunt complexe si greu de inteles, implicand numeroase aspecte de care tinerii trebuie sa tina cont, scrie care2.com. Mai mult, pentru a avea o viata sexuala implinita, ei trebuie sa cunoasca multe laturi ascunse ale acesteia.

Pofta nu e dragoste

Tinerii ar trebui sa stie ca acea "chimie" care poate exista intre ei nu inseamna neaparat si dragoste. Poftele fizice se bazeaza pe intinctele noastre.

Atractia fizica pe care doua persoane o simt una fata de cealalta nu inseamna ca ei se cunosc destul de bine.

Fara presupuneri

Intr-o relatie, prima noapte de dragoste nu inseamna neaparat si dedicarea totala acelei relatii de catre ambii parteneri, unul fata de celalalt.

In trecut, cu 50 de ani in urma, o asemenea aventura insemna implicit casatorie, insa acum lucrurile s-au schimbat mult.

Nu mentiona trecutul

Barbatilor nu le place ca femeile sa le vorbeasca despre partenerii lor sexuali din trecut. Pentru ei, prezentul conteaza, iar mentionarea unor detalii din trecutul unei femei va aduce numai deservicii relatiei lor.

Ai incredere in intuitie

Intr-o relatie, mai ales la inceput, intuitia este importanta pentru a sti daca veti merge mai departe. Adesea, ceea ce simtim indica mult mai bine calea care trebuie urmata intr-o relatie.

In astfel de momente, cel mai bine este ca aspectele financiare sa nu fie luate in considerare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#sex dragoste iubire casatorie, #mariaj casnicie sex parteneri relatie , #stiri sex