Unul din 100 de oameni se opreste din sex pentru a raspunde la telefon

Joi, 27 Ianuarie 2011, ora 19:38
1929 citiri
Unul din 100 de oameni se opreste din sex pentru a raspunde la telefon

Un sondaj realizat de Shape si Men's Fitness, pe 1.200 de subiecti, barbati si femei, a aratat ca 5% dintre cei chestionati trag cu ochiul atunci cand suna telefonul, in timp ce fac sex, pentru a vedea cine ii cauta, in timp ce 1% chiar se opresc din activitate pentru a raspunde la telefon.

Internetul, SMS-urile si Facebook-ul au schimbat multe dintre obisnuintele noastre, sondajul aratand ca aceste unelte scurteaza timpul pana la momentul in care cei doi ajung in pat, relateaza Daily Mail.

Timpul petrecut pe retelele de socializare, scriind SMS-uri, toate acestea fac ca cei doi sa aiba senzatia ca au petrecut mai mult timp impreuna si, deci, ca se cunosc indeajuns de bine pentru a trece la etapa urmatoare.

E drept ca 4 din 5 femei si 3 din 5 barbati admit ca aceste instrumente grabesc momentul intimitatii, dar tot le folosesc.

Mesajele telefonice sunt modalitatea preferata de a tine legatura cu celalalt, barbatii folosind de 39% mai mult SMS-ul decat telefonul pentru a suna, iar femeile de 150%. Inainte de a ajunge sa faca sex, 70% dintre femei si 63% dintre barbati folosesc Google pentru a afla informatii despre celalalt, in special despre fostele iubiri.

65% dintre cei chestionati au admis ca au fost invitati la intalnire prin SMS, iar 49% printr-un mesaj postat pe Facebook. In timpul relatiei, 72% dintre femei recunosc ca verifica paginile de Facebook ale fostelor iubite ale partenerului.

In ceea ce priveste despartirea, se practica si cea online, 43% dintre femei si 27% dintre barbati recunoscand ca au primit un mesaj prin care li se dadea papucii, urmat de replica "nu e vina ta, e a mea".

Chiar daca se despart, 81% dintre cei intervievati nu strica si prietenia de pe Facebook, 75% admitand ca verifica frecvent pagina de Internet a fostului/fostei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#relatie virtuala, #relatii Facebook, #iubire online, #despartire digitala, #despartire SMS , #stiri sex
Comentarii
L
laurent47
rank 1
Poza ioana1
ioana1
rank 5
eu il inchid, pacat de partida, imi strica cheful daca suna telefonul.