Vreti sa slabiti? Nimic mai simplu: faceti sex!

Sambata, 30 Iulie 2011, ora 23:27
3894 citiri
Vreti sa slabiti? Nimic mai simplu: faceti sex!
Foto: openlibrary.org

Vedeta de televiziune americana Kerry McClosk a facut senzatie in lumea mondena, lansand volumul sau "The Ultimate Sex Diet", adica "Dieta ideala, bazata pe sex", in care explica cum poti slabi, facand sex.

McClosk este director de cercetare la una din marile companii de media americane, este prezentatoare TV si multa vreme s-a consacrat activitatii de modeling, profesia de la care a pornit.

Acum patru ani, cresterea ponderala i-a stricat brusc imaginea la modeling si i-a sifonat succesul la televiziune, unde tot imaginea face ratingul. Atunci a aflat ca, prin sex sustinut si intens, pierzi calorii, scrie Infoniac.

In cartea ei, marturiseste: "Am hotarat sa cultiv dragostea, iar viitorul meu sot nu s-a opus sa ma ajute. Dupa un an, silueta imi permitea sa apar din nou la televiziune si la prezentarile de moda. Tot atunci, a intervenit si casatoria mea, mai puternica si mai pasionala decat mi-as fi putut imagina vreodata".

Asa cum explica in lucrare, aplicand "metoda sex intens", Kerry McClosk a scazut in greutate cu peste 10 kg.

150-300 calorii in 30 minute de sex

In prezent, Kerry McClosk face frecvent prezentari de moda, iar imaginea ei este garantia succesului in serialul TV "Sex and the City". Dupa cum arata Dailly Buzz, ea este de asemenea nelipsita pe canalele CNN, FOX si in reteaua BM.

Pasionata de cele descoperite si de modul cum a stiut sa-si refaca silueta, pentru care specialistii nu aveau alta solutie decat infometare, Kerry McClosk isi sfatuieste cititorii:

"Trebuie sa stiti exact beneficiile uimitoare pe care exercitarea corecta si intensa a actului sexual le produce asupra sanatatii. Trebuie sa invatati secretul pasiunii, arta senzualitatii, priceperea declansarii poftelor senzuale si satisfacerea lor cu acel partener fata de care aveti cele mai potrivite afinitati".

Judecand aspru prejudecatile, Kerry McClosk afirma ca restrictiile conventionale si privarea de bucuriile cu care natura ne-a daruit pentru a ne mentine in forma, distorsioneaza viata sociala si sanatatea oamenilor.

In capitolul despre practica sexuala, cartea arata ca "o activitate sexuala de 30 minute consuma 150-300 calorii, in functie de intensitatea trairii actului"

Frigidele nu pot slabi, facand sex

Secretul unei diete reusite: activitatea sexuala trebuie sa fie activa si participanta, adica traita din plin. Sexul mimat nu ajuta, iar frigidele n-au sansa sa slabeasca pe asemenea cale. Cel mult, daca insista, slabeste partenerul.

Ce faci, daca n-ai partener?

Nici daca, pentru moment, n-ai partener, nu e totul pierdut. Autoarea are in vedere situatia cand partenerul n-a aparut inca sau sotul este plecat intr-o lunga delegatie.

In asemenea situatii, caloriile pe care le-ar consuma in mod placut prin activitate sexuala, femeile le pot consuma in mod util prin alte activitati. Pare cam prozaic, dar o sedinta de sex echivaleaza, in medie, cu:

Ordine si curatenie prin casa: 48 de minute

Shopping la un mare supermarket: 63 de minute

Gatitul in bucatarie, pentru patru persoane: 128 de minute

Gimnastica si buna dispozitie: 75 de minute

Toate sunt reomandate, toate sunt utile, dar autoarea insista aratand ca niciuna din ele nu se compara cu sedinta de sex. Mai precis, partenerul nu poate fi inlocuit cu nimic altceva.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#sex carte prezentatoare TV, #calorii activitate sexuala , #stiri sex