Cei mai sexy barbati celebri, la bustul gol (Galerie foto)

Sambata, 09 August 2014, ora 10:00
14944 citiri
Cei mai sexy barbati celebri, la bustul gol (Galerie foto)
Foto: US Magazine

Barbatii celebri de la Hollywood si nu numai stiu cat de mult conteaza imaginea. Tocmai de aceea au grija de corpul lor si si-l expun in diferite situatii.

US Magazine a realizat o galerie foto cu cei mai sexy barbati cunoscuti la bustul gol.

Putem spune ca Anna Faris este o doamna norocoasa, daca ne uitam la pozele cu Chris Pratt la plaja. El chiar a glumit la un moment dat spunand ca a ajuns sa arate asa dupa ce a renuntat sase luni la bere.

Brenda si Kelly, din "Beverly Hills, 90210", ar fi de acord: Luke Perry arata bine chiar si la 47 de ani. Actorul a fost surprins astfel in timpul unei vacante in Bora Bora.

Zac Efron se numara printre barbatii care stiu sa isi scoata in evidenta partile deosebite ale corpului. Actorul a fost fotografiat in timp ce calarea in Sardinia.

Cum se relaxeaza barbatii celebri din Romania - pe plaja sau la piscina (Galerie foto)

Bradley Cooper a fost numit si cel mai sexy barbat din lume la un moment dat si putem vedea de ce. Artistul s-a distrat de minune pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro.

Matthew McConaughey a facut sacrificii serioase pentru cariera sa, nu de putine ori a suferit transformari iesite din comun de dragul rolurilor. Dar tot a reusit sa ajunga la trupul care l-a consacrat.

Channing Tatum a declarat de multe ori ca petrece timp serios ocupandu-se de corpul sau si ca face multe exercitii fizice, in dorinta de a deveni un atlet bun.

Leonardo DiCaprio s-a cam neglijat in ultima vreme, iar fanii din toata lumea au taxat lucrul asta. Actorul a fost fotografiat in timpul vacantei in Bora Bora.

Mario Lopez a fost si va ramane unul dintre cei mai sexy barbati ai planetei. In afara exercitiilor fizice, se pare ca el stie si cateva secrete ale mancatului sanatos.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#barbati celebri sexy, #barbati celebri bust gol, #barbati celebri plaja, #actori sexy plaja , #vedete sexy