Celebritati foarte sexy, chiar si dupa ce au nascut (Galerie foto)

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 17:57
4738 citiri
Celebritati foarte sexy, chiar si dupa ce au nascut (Galerie foto)
Foto: US Magazine

Toate femeile isi doresc sa revina foarte repede la formele care le-au consacrat inainte de sarcina, insa vedetele aproape ca sunt obligate sa urgenteze acest proces.

Sunt cateva celebritati care au demonstrat ca faptul ca au adus pe lume un copil nu este un impediment in a fi sexy.

Kim Kardashian s-a afisat in costum de baie pe o plaja la doar cateva luni dupa ce a adus pe lume o fetita, pe North West. Vedeta de televiziune, in varsta de 34 de ani, a uimit intr-un costum de baie alb, arata, US Magazine.

Molly Sims, care a facut un rol senzational in serialul "Las Vegas", a dovedit ca vointa este foarte importanta, dar si ca mosteneste gene foarte bune. Modelul si actrita are un fiu, insa acest lucru nu s-a observat pe plaja.

Aproape ca nu iti vine sa crezi ca Alessandra Ambrosio arata in felul acesta la doar sase luni dupa ce l-a nascut pe baietelul sau, Noe. Modelul realiza o sedinta foto pentru Victoria's Secret in St. Barts.

Jessica Alba s-a distrat de minune alaturi de sotul sau, Cash Warren, in Cabo San Lucas, la doua patru luni dupa ce a nascut-o pe cea de-a doua sa fiica, Haven.

Nici Beyonce nu a asteptat foarte mult pana cand a iesit pe plaja intr-un costum de baie, intreg, dar tot costum de baie ramane. Acest lucru a avut loc la trei luni dupa venirea pe lume a lui Blue Ivy.

Kourtney Kardashian, sora lui Kim si mama a doi copii, detine secretul mentinerii in forma. Ea a reusit sa slabeasca 19 kilograme dupa ultima nastere. Ramane de vazut daca va reusi si a treia oara, deoarece dupa Mason si People, Kourtney o sa aduca pe lume inca un copil, dupa cum a anuntat presa internationala in aceasta saptamana.

Lumea a fost geloasa pe Gisele Bundchen dupa ce si-a etalat formele pe plaja la numai doua luni de cand a adus-o pe lume pe fiica sa, Vivienne. Trebuie mentionat inca o data: la doar doua luni.

Exista un motiv serios pentru care Miranda Kerr este unul dintre cele mai apreciate modele din lume: detine cheia corpului perfect. Bruneta a fost fotografiata intr-un costum de baie negru la doar trei luni dupa ce l-a nascut pe fiul sau, Flynn, pe care l-a facut cu fostul partener, Orlando Bloom.

Fosta partenera a lui Hugh Hefner, Holly Madison, si-a facut invidioase fanele, dupa ce la trei luni dupa ce a devenit mama cu primul sau copil, fiica Rainbow, a pozat foarte sexy.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#vedete costume baie dupa nastere, #vedete nastere costume baie, #vedete costume baie, #vedete sexy costume baie , #vedete sexy