Celebritatile de prima mana isi etaleaza formele la plaja (Galerie foto)

Sambata, 05 Iulie 2014, ora 12:47
9451 citiri
Celebritatile de prima mana isi etaleaza formele la plaja (Galerie foto)
Foto: Huffington Post

Cand ai un trup perfect e si pacat sa nu-l afisezi. Daca in mod normal fotografiile nu ajung in presa, cand esti celebru, lucrurile stau cu totul altfel. Nici nu stii din ce tufis rasare obiectivul unui aparat de fotografiat.

Asta daca nu cumva chiar vedeta in cauza nu simte nevoia de un selfie pe care sa-l posteze apoi pe retelele de socializare. Huffington Post a stat cu ochii pe conturile vedetelor, dar si pe publicatiile "de specialiate", prezentand o galerie pestrita de fotografii de la plaja.

Selena Gomez nici macar nu a mai asteptat sa fie fotografiata de paparazzi, zambind catre camera manuita de un apropiat. Nu se stie daca acesta este sau nu Justin Bieber, cu care se zvoneste ca s-ar fi impacat.

Alessandra Ambrosio (33 de ani), model al casei Victoria's Secret, arata excelent in costum de baie, chiar daca e mama a doi copii.

Kim Kardashian nu e singura frumusete din familie. Si Khloe Kardashian, sora sa, are forme la fel de apetisante.

Actrita Anne Hathaway e mai timida cand vine vorba de aparitiile in public, chiar daca e vorba de o plaja.

Doua frumuseti, ambele modele: Alessandra Ambrosio si Behati Prinsloo. Cea din urma va fi curand sotia lui Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, votat recent cel mai sexy barbat in viata.

A fost desemnat cel mai sexy barbat in viata: Credeam ca glumesc cand mi-au dat premiul

Fetele actorului Eddie Murphy, Bria si Shayne, au crescut si deja si-au facut intrarea in showbiz, deocamdata in postura de modele. In afara de cele doua, in varsta de 24 si, respectiv, 19, actorul mai are inca cinci copii.

Noile senzatii ale showbizului mondial: fetele lui Eddie Murphy (Foto)

Actrita Amanda Bynes are in sfarsit parte de zile ceva mai senine, dupa ce a avut probleme cu legea, din cauza drogurilor, si a trecut si pe la reabilitare.

Serena Williams e o aparitie greu de ignorat pe plaja.

Fosta iubita a lui George Clooney, Stacy Keibler, nu se sfieste sa-si etaleze burtica chiar si la plaja.

Rihanna se simte extrem de confortabil in costum de baie, asa ca nu pierde nicio ocazie de a se fotografia astfel.

Jessica Alba, vedeta a francizei "Sin City", arata excelent si dupa doua nasteri. Mai dezbracata de atat nu a fost insa fotografiata pana acum, ea declarand in mai multe randuri ca nuditatea nu este pentru ea.

Lucrurile stau cu totul diferit in cazul lui Heidi Klum, care posteaza frecvent pe retelele de socializare instantanee in care apare topless.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#vedete costum baie, #vedete bikini, #celebritati costum baie poze, #celebritati bikini , #vedete sexy