Sharon Stone dezvaluie: De ce diva nu are niciun iubit

Marti, 02 Iunie 2015, ora 12:26
13771 citiri
Sharon Stone dezvaluie: De ce diva nu are niciun iubit
Foto: Twitter/Sharon Stone

Sharon Stone, protagonista probabil celei mai provocatoare scene din filme, a declarat recent ca in prezent nu are o viata amoroasa, iar motivul e unul simplu: barbatilor le e teama de ea.

Intr-un interviu acordat recent, vedeta in varsta de 57 de ani, casatorita si divortata de doua ori, a spus ca si-ar dori ca barbatii sa-i faca avansuri mai des, dar asta, spune ea, nu se intampla din cauza statutului ei de sex-simbol, informeaza Daily Mail.

Singurii barbati din viata ei sunt Roan, de 15 ani, Laird, de 10 ani, si Quinn, de 9 ani, a mai spus ea, referindu-se la cei trei baieti adoptati.

Actrita a vorbit si despre inceputul carierei sale, cand, afirma ea, nimeni nu voia sa o anjajeze pentru ca nu era considerata deloc sexy.

Vedeta, pentru care "Basic Instinct", in care a jucat alaturi de Michael Douglas, a insemnat lansarea ca actrita, a afirmat, conform ContactMusic: "E amuzant, pentru ca in prima parte a carierei mele nu puteam obtine un contract pentru ca nimeni nu credea ca eram sexy. Oamenii il sunau pe Chuck, agentul meu, si ii spuneau: 'Nu o pot angaja pentru ca nu e sexy'".

Actrita a marturisit ca in acea vreme purta haine largi, negre si ochelari supradimensionati. In plus, avea cu ea tot timpul genti cu carti, ceea ce nu-i dadea deloc o aura sexy, recunoaste ea acum.

Sharon Stone, facuta praf de un regizor: Comportament clasic al actritelor care decad

Cei care i-au acordat o sansa au fost un editor foto de la Playboy (prietena de-a sa) si Hugh Hefner. Editorul a anuntat-o ca fondatorul revistei pentru adulti vrea sa o puna pe coperta, ceea ce lui Sharon i s-a parut de-a dreptul nebunesc.

"Am zis 'In Playboy?!'. Mi se parea cel mai absurd lucru pe care il auzisem, dar apoi m-am gandit: 'Voi muri de foame, nu pot sa-mi platesc facturile la casa, nu stiu ce sa fac, nimeni nu ma angajeaza. E ridicl, poate ar trebui sa pozez in Playboy'", isi aminteste Sharon Stone.

A urmat o serie de fotografii in alb-negru, unde actrita la inceput de cariera a pozat la indemnul editorului foto, care ii era prietena.

"Am gandit 'Le voi arata oamenilor ca sunt sexy' si asta am si facut. Le-am aratat oamenilor ca sunt sexy si apoi a venit 'Basic Instinct', iar apoi oamenii au gandit ca sunt sexy'", explica simplu Sharon care a fost adevarata sa rampa de lansare.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Sharin Stone barbati, #Sharon Stone iubit, #Sharon Stone Playboy, #Sharon Stone Basic Instinct, #Sharon Stone inceput cariera , #vedete sexy