Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vedete insarcinate si in bikini - cum s-au transformat celebritatile (Galerie foto)

Sambata, 10 Mai 2014, ora 09:03
4188 citiri
Vedete insarcinate si in bikini - cum s-au transformat celebritatile (Galerie foto)
Foto: US Magazine

Rar se intampla ca o femeie sexy sa isi piarda frumusetea trupului atunci cand ramane insarcinata, insa unele tranformari tot au loc.

Kim Kardashian este cunoscuta pentru formele sale de invidiat, iar in timpul sarcinii cu fetita sa, North, frumusetea a ramas, arata US Magazine.

Vedeta de televiziune a fost fotografiata in bikini in curtea casei unui prieten in iunie 2013. Totusi, kilogramele in plus si-au spus cuvantul asupra psihicului sau, dupa cum a declarat chiar ea in timpul reality show-ului sau.

Jamie Lynn Sigler, cunoscuta pentru "The Sopranos", arata uimitor chiar daca era insarcinata in luna a saptea. Actrita a spus ca in timpul in care a fost gravida avea foarte multa pofta de mancare de la un fast-food cunoscut la nivel international. Poza este realizata pe plaja Myrtle.

Frumoasa actrita Penelope Cruz a impresionat in timpul unei vacante in care se afla alaturi de sotul sau, Javier Bardem, si cu fiul sau, Leo. Ea purta in pantece cel de-ai doilea copil.

Cantareata Fergie a incercat sa isi ascunda burtica in timp ce se afla pe o plaja din Rio de Janeiro, insa paparazzi tot au reusit sa surprinda ceva.

Fost model si dansatoare, actualmente actrita, Jenna Dewan-Tatum era la fel de frumoasa si inainte de a deveni mamica. Sotul sau, Channing Tatum, a facut o alegere buna.

Vedete insarcinate inainte de casatorie

Gisele Bundchen a fost un exemplu de femeie frumoasa in timpul sarcinii, dar ea si-a revenit foarte repede si dupa. La doua luni dupa nastere, vedeta a pozat pentru Vogue Brazil.

Jessica Simpson, sexy chiar si in timpul sarcinii. Asa anunta presa dupa ce cantareata si actrita a facut publica fotografia de mai jos. Ea s-a pozat singura in fata oglinzii.

Cele mai sexy mame de la Hollywood (Galerie foto)

Vedeta din "The Transformers", Megan Fox, si Brian Austin Green sarbatoreau a doua aniversare a nuntii si apropierea venirii pe lume a primului lor copil.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#vedete sexy insarcinate, #vedete insarcinate, #actrite insarcinate , #vedete sexy