Vedetele din Romania isi arata formele in costume de baie (Galerie foto)

Sambata, 14 Iunie 2014, ora 08:07
19403 citiri
Vedetele din Romania isi arata formele in costume de baie (Galerie foto)
Foto: Facebook

A venit vara si vedetele autohtone profita din plin de caldura. La piscine, pe plaja sau pur si simplu acasa acestea se fotografiata in costume de baie, iar apoi cer o parere prietenilor de pe retelele de socializare.

Asa a facut si Anda Adam in aceasta saptamanta. Cantareata a fost de acord ca o alta persoana sa imortalizeze momentul in care era la plaja, iar apoi a cerut o opinie prietenilor virtuli. "Azi am ales un costum cu buline la plaja! Maine ce culoare sa fie?", a scris pe Facebook Anda Adam.

Anda Adam si-a innebunit fanii: Wow! Esti senzationala! (Foto)

Elena Gheorghe si-a facut de cap pe o barca, dupa cum se vede in poza postata de artista pe aceeasi retea de socializare. Intr-un costum de baie roz cu dungi galbene, aceasta este foarte sexy. Dupa cum vedem, si anul acesta se poarta culorile puternice.

De soare si de vremea buna a profitat si Vica Blochina. Insotita de catelusul sau, blonda a facut senzatie pe plaja cu formele sale de invidiat.

O imagine unica a oferit-o Corina Bud pe care o stim deja plina de energie si surprize. Cantareata le-a aratat fanilor o poza in care apare doar in bikini, iar in dreptul sanilor iti tine o mana pentru a nu lasa nimic la vedere.

Deea Maxer, sotia lui Dinu Maxer, a mers la piscina imediat ce a vazut soarele pe cer si a profitat din plin de o zi de relaxare. Intr-un costum de baie portocaliu cu negru si cu o fundita pe cap, artista arata senzational.

Cele mai sexy vedete in costume de baie (Galerie foto)

Ruby nu a impartasit cu prietenii virtuali momentul in care a iesit pe plaja, ci cel in care se pregatea pentru acest moment. Cantareata si-a facut un selfie intr-o oglinda, insa nu avea pe ea doar tinuta de plaja, ci si o camasa.

Trecem de la cantareata care a innebunit Romania cu "Stinge lumina" la protagonista showului "Burlacita", de la Antena 1, si anume Andreea Mantea. Bruneta a facut senzatie printre fanii sai intr-un costum de baie cu buline.

A.G.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#vedete Romania costum baie, #vedete Romania plaja, #vedete costume baie , #vedete sexy