7 indicii care iti arata cum va fi un barbat in pat

Marti, 11 Mai 2010, ora 18:06
8702 citiri
7 indicii care iti arata cum va fi un barbat in pat

Daca esti curioasa sa afli cum este un barbat in pat, nu trebuie sa cauti prea departe pentru a descoperi mici indicii care iti vor raspunde la intrebari.

Sexologul Laura Berman, autoarea cartii "Book of Love", a descoperit, potrivit glamour.com, unele dintre cele mai frecvente comportamente care te vor ajuta sa intuiesti cam cum va fi partenerul tau in ceea ce priveste viata intima.

1. Este dependent de telefon si computer

E incurajant sa-l vezi indemanatic, dar nu cand degetele sale butoneaza mai mereu un telefon. O legatura prea stransa cu acest mijloc de comunicare va insemna mai putina atentie acordata tie. Cu cat petrece mai mult timp cu telefonul in mana sau in compania altor tehnologii moderne, cum ar fi laptopul, cu atat mai putin va vorbi cu tine.

"Daca este intotdeauna acaparat de telefoane si computere vei avea parte de un sex mai putin satisfacator", spune Berman.

Transforma-ti viata sexuala in una mult mai excitanta

2. Are prea multa grija de aspectul fizic

Daca foloseste diverse produse cosmetice mai des decat tine s-ar putea sa iti dai seama ca este mai preocupat de propria persoana decat ar fi firesc. Ar putea fi genul de barbat care se uita mai degraba in oglinda in timp ce faceti sex, in loc sa se uite la tine.

3. Refuza sa imparta mancarea

Mancatul impreuna poate fi chiar o experienta senzuala dar, daca va fi lacom cu gustarea lui, fara a o imparti cu tine, poate fi retinut si in a-ti oferi placere.

4. Este un zgarcit

Daca abia se indura sa lase 10% bacsis din nota de plata, atunci cand iesi cu el la restaurant, nu te astepta la prea mult nici in dormitor. Daca este zgarcit cu banii, este zgarcit si in alte aspecte, cum ar fi sexul. Fii insa atenta si la cel care este mana-sparta sau care are patima jocurilor. Poate fi iresponsabil si nepasator in ceea ce priveste precautiile necesare unui sex protejat.

5. Consuma numai mancaruri consistente

Daca observi ca, de obicei, prefera numai feluri de mancare consistente, care sa fie neaparat etichetate ca fiind bune pentru ca sunt cu carne, atunci este posibil sa fie reticent la o pozitie cu tine deasupra spre exemplu.

"Este mai ingust la minte si ar putea avea incertitudini mari. De asemenea, ar putea fi mai rigid in ce priveste pozitiile sexuale in care nu se simte confortabil", potrivit lui Berman.

Cinci sfaturi pentru sex in aer liber

6. Nu suporta gesturile de afectiune in public

Nimanui nu-i place sa vada doi tineri sarutandu-se pasional pe strada spre exemplu. Dar daca acestia se plimba tinandu-se de mana nu este nimic dizgratios. Exista insa barbati care nu suporta nici macar astfel de mici gesturi de afectiune, in public. Daca ai intalnit unul ca acesta, asteapta-te la destule neconcordante in dormitor. Aceasta aversiune a lui fata de aratarea afectiunii in public se va traduce si printr-o lipsa de romantism si de senzualitate.

7. Este propriul lui sef

Daca pare stapan pe sine si curajos, daca nu ii este teama de nimic nou, indiferent daca e vorba de a-si lansa o afacere sau de sporturi extreme, va fi la fel de aventurier si in pat, si va aduce multe provocari si senzatii noi in viata voastra sexuala.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#indicii bun la pat, #indicii performante sex, #barbati buni la pat, #comportament barbati pat , #viata sexuala