Ai probleme in viata sexuala? Cum poti reaprinde pasiunea

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 23:00
7047 citiri
Ai probleme in viata sexuala? Cum poti reaprinde pasiunea
Foto: Men\'s Health

Relatiile incep sa sufere in plan sexual atunci cand partenerii se muta in aceeasi casa. Ei nu mai simt pasiunea ca la inceput si pierd entuziasmul initial.

Barbatii incep sa isi vada partenerele intr-o perspectiva lipsita de sexualitate, spune Brandy Engler, autoarea cartii "The Men on My Couch", scrie Men's Health.

Lucrarea a rezultat in urma experientei ei de terapeut sexual pentru barbatii cu asemenea probleme. Potrivit autoarei, intr-o relatie in care partenerii locuiesc impreuna incepe sa se consolideze legatura emotionala, dorinta sexuala incepand sa se estompeze. Iata care sunt cele mai bune cai de a-ti reinvia relatia sexuala cu partenera:

Sexualizeaza-ti relatia

Un barbat nu trebuie sa isi lase partenera de viata sa devina cel mai bun prieten al lui. Ea trebuie privita mai mult ca un "obiect sexual", spune Engler. El, la randul lui, trebuie sa fie la fel.

O asemenea perspectiva este opusa fata de ceea ce isi doresc femeile de la partenerii lor. Totusi, experta americana spune ca aceasta atitudine este utila in relatiile de dragoste.

Adu pasiunea in cotidian

Atunci cand sunteti impreuna in casa si ea face ceva banal in bucatarie, este bine sa incerci sa faci ceva deosebit pentru a pune pasiune in relatia voastra. De exemplu, ii poti spune ceva erotic la ureche.

O asemenea atitudine va va aduce aminte de inceputul relatiei voastre, atunci cand orice facea femeia era ceva plin de pasiune.

Fara sex din obligatie

Partenerii dintr-o relatie nu trebuie sa accepte sexul din obligatie. Latura sexuala a relatiei voastre ar trebui sa tina mai mult de calitate, si nu de cantitate.

Barbatul nu trebuie sa forteze lucrurile, ci sa o lase pe partenera sa isi doreasca sexul. Nu orice impuls trebuie sa duca neaparat la un act sexual.

Cand o femeie nu isi doreste sa faca sex, atunci ar fi bine ca barbatul sa se retraga si sa isi dea seama ce o poate aduce in starea potrivita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sex cuplu sfaturi, #reinviere viata sexuala, #ponturi viata sexuala armonioasa , #viata sexuala