Barbati "dezbracati" de secrete: Afla lucrurile pe care orice femeie ar vrea sa le stie

Duminica, 09 Martie 2014, ora 20:27
12913 citiri
Barbati "dezbracati" de secrete: Afla lucrurile pe care orice femeie ar vrea sa le stie

Am putea crede ca doar femeile sunt fiinte invaluite in mister, insa si barbatii au micile lor secrete, mai ales daca vine vorba de sexualitate.

Chiar daca se spune ca sunt reprezentanti ai "sexului puternic", barbatii au si ei slabiciuni, taine, lucruri care le indigneaza pe femei si le fac sa fie curioase si sa isi doreasca sa afle ce se ascunde in spatele lor.

Thought Catalog face o trecere in revista a secretelor din spatele unor gesturi ale barbatilor pentru care femeile ar da orice sa si le explice.

Ce trebuie sa faca barbatii pentru a cuceri femeile

Chef de sex sau nu prea?

O erectie nu inseamna neaparat ca un barbat este excitat si ca are chef de o partida de amor. O erectie poate aparea chiar si in timpul unei inmormantari, ceea ce nu reprezinta un semn de erotism.

In plus, nu toti barbatii sunt dornici sa faca sex timp de 24 de ore pe zi. Uneori, acestia ar avea mai degraba chef sa manance biscuiti sau se uite pe Internet decat sa aiba relatii intime.

Secrete care te ajuta sa ai o casnicie indelungata

Totodata, ar trebui sa fim convinsi ca daca o femeie vrea sa experimenteze ceva din punct de vedere sexual, barbatul nu o va respinge. Faptul ca nu este el cel care preia initiativa este dat de teama unui refuz sau de faptul ca femeia l-ar putea considera pervers.

Fidelitatea, un lucru normal

Nu orice amica inseamna pentru un barbat o potentiala partenera de sex. Asadar, orice femeie care crede asta despre un barbat care are multe prietene, ar trebui sa se puna in locul lui si sa-si imagineze ce ar fi daca amicii ei ar fi vazuti la fel din exterior, drept potentiali amanti.

Daca un barbat are parola la telefonul mobil, nu inseamna neaparat ca are ceva "necurat" de ascuns sau ca are o relatie extraconjugala. O parola la telefonul mobil poate insemna o doza de precautie vizavi de eventualitatea unui furt.

Vrei sex pasional? Urmeaza aceste sfaturi

O noapte departe de caminul conjugal nu reprezinta dovada infidelitatii. La fel cum femeilor le place sa mearga la shopping, tot asa au si ei nevoie sa iasa "la o bere cu baietii", iar o astfel de iesire nu ar trebui condamnata.

Barbati duri si curajosi, barbati "mamosi"

In cazul in care cineva se indoia de asta, e cazul sa o repetam: barbatilor le place sa li se ceara sa omoare gandaci sau sa deschida borcane, lucruri pe care femeile nu vor sau nu pot sa le faca. Astfel, se simt utili si se bucura ca isi pot demonstra curajul, masculinitatea, lipsa de frica.

Si pentru ca sunt puternici si rezistenti, barbatii pot pierde notiunea timpului atunci cand vine vorba de fotbal. Tocmai de aceea, femeile nu ar trebui sa se mire ca ii gasesc, chiar si dupa o zi intreaga de alergat dupa o minge, transpirand si dand tot ce au mai bun pe acelasi teren de sport.

Ce nu stiai despre casatorie si iubire

Totusi, oricat de puternici ar parea, barbatii sunt extrem de sensibili cand vine vorba de mamele lor. Astfel, chiar daca nu are cea mai simpatica soacra de pe pamant, o femeie trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca pe un barbat nu il scoate nimic mai mult din sarite decat o ofensa la adresa mamei lui.

Curiozitatea feminina, mereu de vina

Barbatii se trezesc de multe ori pusi in ipostaza de a le raspunde femeilor la intrebari care dificile. O astfel de situatie este aceea in care partenera il intreaba pe barbat daca este mai draguta decat un anume fotomodel dintr-o revista.

Limbajul secret al dragostei: Cum sa il folosesti

Incuietoare este si situatia in care, in timpul unei partide de sex, femeia il intreaba pe barbat la ce se gandeste. In mod cert, singurul lucru care ii trece prin cap este ca nu trebuie sa intervina nimic care sa il opreasca din actiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#secrete barbati femei curiozitati, #cuplu sex secrete masculine, #sfaturi barbati femei parteneri , #viata sexuala