Ce obiceiuri iti tulbura viata sexuala

Duminica, 01 Aprilie 2012, ora 11:00
4403 citiri
Ce obiceiuri iti tulbura viata sexuala

La inceput nu puteati adormi daca nu erati unul in bratele celuilalt, dar pe de alta parte nici asa nu prea apucati sa dormiti, caci era mult mai interesant sa va ocupati orele noptii in alt fel, unul mult mai incitant.

De la o vreme, insa, parca acea scanteie nu se mai aprinde la fel de usor, fapt care te intristeaza si te ingrijoreaza. Iata care sunt cateva dintre obiceiurile care adesea sting pasiunea din dormitor, conform Glamour:

Porti ciorapi in pat

Poate ca dormitul in ciorapi suna inocent, dar a trecut demult vremea cand ramaneai pe la prietenul din liceu si dormeati impreuna, dar cu usa catre sufragerie deschisa, astfel incat parintii lui sa va poata verifica oricand. Daca iti este frig, lipeste-te mai bine de el, nu te infasura in fel de fel de haine de lana, supradimensionate.

Te asteapta prea mult cand iesiti din casa

Cu cat dureaza mai mult sa te pregatesti, cu atat iubitul tau te va dori mai mult. Chiar daca toate buclele si aranjamentele le faci tot pentru a-l atrage pe el mai mult, un barbat mai degraba vrea ca iubita sa sa fie frumoasa in mod natural si sa isi doreasca sa stea mai mult langa el decat in baie, sa se pregateasca.

Pastreaza sarutatul pentru el

Stie ca iti adori cainele, pisica, iepurele sau ce mai misuna prin casa ta, dar nu va fi prea incantat sa-l vada lingandu-te pe toata fata. Daca primul lucru pe care il faci cand ajungi in casa este sa iti lasi animalul sa te linga pe toata fata, nu se stie cat va mai dori sotul tau sa te pupe apoi.

Nu-l transforma in cea mai buna prietena

Nici sa nu-ti treaca prin cap sa mergi la salon impreuna cu sotul tau. Tie s-ar putea sa-ti piara din dorinta sexuala, iar el sa se simta efeminat. Fiecare trebuie sa aiba activitati proprii genului din care face parte, caci pana la urma aici consta tot misterul.

Lasa laptop-ul in pace

Laptopul se poate transforma in cel mai mare dusman din dormitor. In loc sa iti imbratisezi iubitul, ii dai un like pe Facebook... da, asta va arata tuturor cat il iubesti, dar nu si lui, cel care este dornic sa simta acest lucru in cu totul alte feluri.

Nu astepta la infinit momentul potrivit

Iubitului tau nu ii pasa atat de mult precum crezi daca ti-ai spalat parul astazi, daca o unghie are oja usor ciobita sau daca te-ai ingrasat jumatate de kilogram. Faptul ca amani sexul, desi el isi doreste cu ardoare sa te rasfete, nu va face decat sa-l frustreze si enerveze.

Nu rade

Iubitul tau adora atunci cand razi la glumele pe care le face, dar nu suporta atunci cand faci asta in momentele intime. Fie ca te gandesti la ceva amuzant sau te gadili, incearca macar sa-i explici de ce ai ras, caci in mintea lui se dezvolta o adevarata drama in caz contrar. Va crede ca razi de performantele sale, fapt ce raneste grav egoul oricarui barbat.

Ascunde animalele din plus

Poate ca esti invatata inca de la 5 ani sa dormi tinand in brate ursuletul preferat de plus, dar ar fi timpul sa-l inlocuiesti cu ceva mai... uman si masculin. Gandeste-te la partea pozitiva: el te va imbratisa inapoi, nu va sta impaiat toata noaptea. In orice caz, patul tau trebuie sa gazduiasca doar 2 activitati esentiale: dormitul si sexul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#monotonie sex cauze, #viata sexuala monotona cauze, #viata sexuala proasta cauze, #viata sexuala activa sfaturi , #viata sexuala