Ce sa mananci ca sa ai o viata sexuala mai buna

Duminica, 22 August 2010, ora 20:19
5156 citiri
Ce sa mananci ca sa ai o viata sexuala mai buna
Sheknows

Viata sexuala poate fi imbunatatita prin diferite metode, cum ar fi dezvoltarea unor jocuri intre parteneri, purtarea unei lenjerii intime cat mai sexy, folosirea unor jucarii sexuale.

O cale mai putin directa, dar cu un succes cel putin notabil, este aceea de a manca anumite alimente care sa sporeasca libidoul. Sheknows.com iti arata care sunt cateva dintre acestea.

1. Lactatele

Desi sunt o amenintare pentru silueta, lactatele cu un continut normal de grasime, cum ar fi laptele integral sau untul, stimuleaza apetitul sexual.

7 secrete pentru un libido pe viata

2. Ouale, carnea, fructele de mare

Aceste alimente sunt, de asemenea, afrodisiace. Carnea, pestele, caviarul sau stridiile sunt mai bune pentru viata sexuala decat o dieta care include multa soia spre exemplu. Unele studii arata ca aceasta poate sa scada libidoul si chiar fertilitatea. Calugarii din Asia o folosesc special pentru a face fata mai usor celibatului.

3. Alimentele care contin fitoestrogeni

Numeroase cercetari arata ca acesti hormoni de origine vegetala stimuleaza impulsurile sexuale. Fitoestrogenii se gasesc intr-o varietate de alimente, printre care se numara semnitele (de in, de floarea-soarelui, de dovleac, mac), cerealele integrale (secara, orz, ovaz, grau) si fructele, in special cele cu boabe. Si soia contine fitoestrogeni insa in privinta acesteia exista acele cercetari care indica faptul ca nu ar fi tocmai potrivita in acest sens.

9 cauze care duc la scaderea libidoului

4. Ficatul

Acesta este bogat in zinc, substanta necesara mentinerii unui nivel optim de testosteron. In plus, despre zinc s-a demonstrat si ca ajuta la conceperea unui copil deoarece imbunatateste calitatea lichidului seminal si motilitatea spermatozoizilor. Alte alimente care contin zinc sunt: stridii, moluste, creveti, crabi, cereale integrale, alune, linte.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#alimente afrodiziace, #marirea libidoului, #afrodiziace , #viata sexuala