Cele mai mari probleme sexuale ale barbatilor

Sambata, 29 Iunie 2013, ora 23:28
12193 citiri
Cele mai mari probleme sexuale ale barbatilor
Foto: personalhealthcart.com -

Barbatii evita sa vorbeasca despre problemele care tin de viata sexuala sau zonele lor intime, astfel ca multe semne ce ar putea indica boli sau afectiuni grave trec de multe ori neobservate, pana cand devine prea tarziu.

Cel mai des intalnite probleme specifice partii intime barbatesti sunt durerea si dificultatile intampinate cu erectia, sustine Hadley Wood, urolog de la o clinica americana de specilitate din orasul Cleveland, citata de Men's Health.

Probleme cu urinarea

Daca ai astfel de neplaceri, este posibil ca sapunul sa fie de vina. El ar fi putut intra pe uretra si irita acest traiect al urinei. In cel mai rau caz, poti avea uretrita, o infectie produsa de o bacterie.

Un semn clar al acestei probleme o reprezinta secretiile de culoarea laptelui. Daca durerea persista, este bine sa mergi la doctor pentru a ti se da un tratament.

Daca ai facut sex neprotejat in ultimele trei saptamani, poti avea chiar gonoree, ceea ce reprezinta chiar o problema serioasa.

Erectia slaba

Unii factori psihologici precum depresia pot determina o erectie slaba. De asemenea, medicamentele pot fi de vina. In cazul barbatilor cu varsta peste 45 de ani, erectia slaba e semnul diabetuilui sau al unor boli de inima.

Ca alternativa la medicamentele antidepresive poti apela la consiliere psihologica.

Eruptie intr-un loc sensibil

Daca ai o eruptie intr-o zona intima mai sensibila, cauza poate fi sexul prea salbatic sau o iritatie produsa de activitatea fizica intensa. De asemenea, un nou detergent pe care il folosesti la spalarea hainelor poate fi de vina.

In cel mai rau caz, poti avea sifilis, aceasta boala aparand ca o eruptie nedureroasa la inceput. Daca totul persista peste doua saptamani, ar fi timpul sa mergi la medic.

Sangerarile

Barbatii se sperie foarte tare daca sperma lor contine sange. Totusi, expertii spun ca un asemenea semn nu arata neaparat ca cineva are o boala.

In cel mai rau caz, culoarea poate fi data de o infectie a prostatei, a testiculelor sau de cancer.

Daca aceasta culoare ciudata este insotita de durere la ejaculare sau de urinare cu sange, ar fi timpul sa iti faci o programare la doctor.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#probleme sex barbati parteneri, #iubire dragoste boli afectiuni, #boli transmitere sexuala, #probleme erectie ejaculare , #viata sexuala