Cheful de sex pleaca din farfurie

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 08:29
7979 citiri
Cheful de sex pleaca din farfurie

Daca esti prea obosit si fara chef atunci cand vine vorba de sex, inseamna ca trebuie sa te gandesti la modalitati prin care sa iti cresti libidoul. Una dintre cele mai bune variante este o regandire a alimentatiei.

Iata cateva lucruri pe care le poti face, conform Care 2:

Fii tu cel care stapaneste mintea, nu ea pe tine

Lupta cu oboseala, caci replica "sunt prea obosit pentru a face sex" este pentru cuplurile casatorite de mult timp, care au intrat intr-o rutina plictisitoare. Acestea oricum vor divorta in scurt timp daca nu fac ceva sa isi imbunatateasca relatia, caci inseamna ca scanteia s-a stins.

Consuma alimente care sa contina tiamina si vitamina B1. Anticonceptionalele luate de femei pot preveni absorbtia vitaminelor de catre organism, asa ca ai grija sa-ti faci analize pentru a vedea cum sta treaba in interiorul corpului tau. Mai consuma si seminte de floarea-soarelui, ton sau fasole neagra.

Scapa de stres prin ingerarea alimentelor ce contin calciu si magneziu, care au proprietati de relaxare si calmare a tesutului muscular. Consuma suc fortifiat de portocale, sfecla elvetiana si spanac.

Scapa de tristete, caci si aceasta poate duce adesea la probleme de erectie, dezinteres asupra vietii sexuale si dificultate de a ajunge la orgasm. Studiile indica faptul ca o cantitate suficienta de omega 3 ajuta la indepartarea starilor de apatie. Adauga in dieta alune de padure, somon si sfecla de zahar pentru a-ti creste nivelul serotoninei, astfel incat sa fii mai optimist si sa raspunzi mai bine la stimulii sexuali.

Tenteaza papilele gustative

Sarutul perfect: atunci cand vine vorba despre un sarut pe cinste, avocado poate sa fie ceea ce te va ajuta sa ai respiratia si aroma care sa lase o impresie de lunga durata. Atunci cand il consumi in mod regulat, fructul elibereaza enzime care omoara germenii care, in caz contrar, ar da un miros urat cavitatii bucale.

Daca mergi la cina si comanzi ceva ce ontine usturoi, roaga chelnerul sa-ti aduca putin patrunjel pentru a scapa de respiratia urat mirositoare. Acesta contine clorofila, care are un efect puternic de improspatare a respiratiei.

Senzatii dulci: mancarea nu afecteaza doar starea de spirit a unei persoane si hormonii acesteia, ci si secretiile, inclusiv cele vaginale si spermatice. Din acest motiv, poti consuma substante acide precum mango, citrice si ananas inainte de momentele intime.

Mergi pe drumul spre perfectiune

Cu siguranta te intrebi cum sa poti rezista mai mult in pat si sa faci orgasmul sa fie mai intens. Asigura-te ca primesti portia zilnica necesara de zinc, consumand carne rosie, astfel incat hormonii sexuali sa fie in concentratia optima.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#alimente sex, #viata sexuala buna mancare, #alimente viata sexuala sanatoasa, #imbunatatire viata sexuala, #apetit sexual alimentatie , #viata sexuala