Ziare.com

Copiii din familiile sarace fac sex, in medie, de la 12 ani

de Anca Serghescu
Sambata, 29 August 2009, ora 11:20

   

Copiii din familiile sarace fac sex, in medie, de la 12 ani
Copiii din familiile americane unde venitul este sub medie isi incep viata sexuala foarte devreme, media fiind de 12 ani.

Asta inseamna, potrivit Brendei Lohman, una dintre autoarele studiului, mama la randul ei, ca o parte dintre copii sunt familiarizati cu aceasta preocupare nepotrivita si nesanatoasa pentru ei inca de la varsta de 8 sau 9 ani, dupa cum relateaza news.iastate.edu.

Studiul in urma caruia au fost trase aceste concluzii a fost realizat de Universitatea de Stat Iowa pe un esantion de 1.000 de familii din trei mari orase americane: Boston, Chicago si San Antonio. A reiesit ca unul din patru copii cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani facuse deja sex, marea majoritate chiar la 12 ani.

Cercetatorii au gasit si cazuri exceptionale, cum ar fi acela al unui baiat care facuse prima oara sex la 9 ani, care pana la 18 ani avea deja patru copii.

Pentru acest studiu, copiii au fost urmariti timp de 7 ani, de la 10 - 14 ani, pana la 16 - 20.

Cercetarea a mai aratat ca baietii tind sa-si inceapa viata sexuala mai devreme, la 12 ani, in timp ce fetele ii ajung din urma peste un an, la 13. Tot baietii sunt aceia care au si o frecventa mai mare a raporturilor sexuale.

In ciuda concluziilor trase, cercetatorii americani au concluzionat ca rezultatele nu fac nota discordanta cu cele care analizeaza varsta la care si-au inceput viata sexuala copiii din orice fel de familie, cei provenind din medii sarace avand doar "ceva" avans.

In ceea ce priveste etnia, americanii de culoare sunt mai precoce decat albii.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 16903 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Educatia de la TV si internet....

....prin filme erotice,manifestatile,homo si internetul cu filme si clipuri porno i-i determina pe copii,,sa incerce si ei,,ce a vizionat si asa isi strica sanatateqa devin chiar infractori,alterand viata si creind probleme sociale. Studiul este incomplet daca nu indica caile de eradicare a acestei situatii,atat pentru parintii copiilor cat vsi pentru politicienii cu puteri de decizie .

 

noi suntem si mai precoci

incepem din pruncie, oficial, cu staboru si martori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor