Cum mentii pasiunea in casnicie - partea a II-a

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 21:49
4166 citiri
Cum mentii pasiunea in casnicie - partea a II-a
Foto: feeldeepbase.blogspot.com

O casnicie, mai ales daca are ceva vechime, are nevoie de reaprinderea focului pasiunii.

Daca partenerii nu fac eforturi constante pentru o viata sexuala fericita, atunci totul duce catre o viata plictisitoare si, in cele din urma, despartire.

Multe cupluri fac greseala sa creada ca pasiunea nu mai poate fi aceeasi ca la inceputul relatiei. Vestea buna e ca nu e obligatoriu sa fie asa, caci dragostea si pasiunea rezista atat timp cat ele sunt intretinute de ambii parteneri, scrie Fox News.

Discutati despre sex

Discuta in mod regulat cu celalalt despre sex si ceea ce inseamna apropierea fizica pentru fiecare dintre voi. Ar fi bine sa vorbiti si despre metode de stimulare si fantezii pe care fiecare dintre voi le are cu celalalt.

Programeaza sesiunea de intimitate

Daca aveti un program incarcat, ar fi bine sa stabiliti anumite zile pentru a face sex. Nu este un lucru jenant sa faceti asa ceva, ci doar o asteptare nerabdatoare a ceva frumos care va urma.

Cum mentii focul pasiunii in casnicie - partea I

Primeste noul in dormitor

Daca ti se pare ca viata voastra sexuala este plictisitoare, atunci ar fi timpul sa experimentati cate ceva. Puteti incepe cu lenjerie intima provocatoare, cu jucarii sexuale sau chiar cu unele carti de dragoste care sa va atraga pe amandoi intr-o fantezie de neuitat.

Nu uita ca sexul inseamna placere!

Daca esti ingrijorat ca nu vei fi in starea necesara pentru a face sex, trebuie sa stii ca totul trebuie pregatit in prealabil. Poti incepe din timpul zilei, trimitandu-i celuilalt mesaje provocatoare sau poze pe masura. Fa o baie fierbinte, astfel incat sa gonesti stresul. Aprinde cateva lumanari, stinge lumina si lasa-te cuprins de fericire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sfaturi sex mariaj, #sfaturi viata sexuala implinita, #sfaturi sex cuplu casatorit , #viata sexuala