De ce isi cauta femeile amanti si ce jucarii sexuale prefera

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 13:33
18160 citiri
De ce isi cauta femeile amanti si ce jucarii sexuale prefera

Portalul ante.doctissimo.fr, citand site-ul Gleeden, specializat in intalniri discrete extraconjugale, a publicat rezultatul unui sondaj facut pe un esantion de 2.000 de femei, cu varste intre 30 si 40 de ani, desigur cliente ale respectivului Gleeden.

Dupa unii, rezultatele sunt surprinzatoare, dupa altii firesti, totul depinde de cine judeca si din ce punct de vedere apreciaza.

Sexul, vazut in procente

Prima constatare se refera la categoria socioprofesionala a clientelor sau clientilor respectivului site: doua treimi din cei care si-ar dori un amant sau o amanta de ocazie sunt ori functionari din banci, ori medici.

In proportie de 61%, femeile invoca monotonia, si lipsa de fantezie, ca principala cauza a insatisfactiei in raporturile sexuale cu sotii lor.

Dintre ele, 89% n-au ezitat sa sustina ca manifesta cele mai normale sentimente de dragoste fata de cei care, din nefericire, nu stiu sa le acorde satisfactia asteptata.

Vorbind de monotonie, cele mai multe femei acuza faptul ca sotii nu le solcita ma mult decat de sase ori pe luna si se limiteaza la pozitii "clasice". Dintre ele, 42% recunosc ca, pentru a salva aparentele, simuleaza de fiecare data o satisfactie inchipuita.

Nu toate femeile acced cu acelasi impuls la actul sexual. Dimpotriva, mobilul care le determina sa ajunga la acest moment este explicat diferit, astfel:

De la placere la obligatie

* Pentru 28% din ele actul sexual este placere adevarata.

* Pentru 30% din cele intervievate, actul sexual este o simpla chestiune de rutina.

* 24% au recunoscut ca nu simt nimic emotional, dar cedeaza pentru placerea partenerului.

* In sfarsit, 18% au declarat cu toata seriozitatea ca nu pot proceda altfel, intrucat actul sexual este "o obigatie conjugala".

* Din zece femei, doua declara ca se simt in familie "ca un fel de ornament ", iar 14% declara ca cei doi soti, desi se iubesc, dorm in camere separate.

A fost o surpriza chiar si pentru organizatorii sondajului sa afle ca, pentru sotii a 58% din femei, sexul nu este o necesitate si ei se simt perfect in viata de familie chiar si fara sa faca sex.

Pe de alta parte, pentru 95% din femei singurul element determinant capabil sa asigure stabilitatea conjugala este numai tandretea reciproca si nimic altceva. Sexul e un moft.

"Jucariile" pentru doamne

Mergand mai departe cu indiscretiile, anchetatorii au aflat cu stupoare ca 71% din fmeile maritate practica masturbarea, 53% din ele fiind influentate de lecturile erotice. Nu numai atat, dar 14% nu se jeneaza sa se masturbeze chiar in fata partenerului lor.

13% dintre femeile chestionate au recunoscut ca folosesc "jucariile" sexuale, aflate in comert.

Este interesant ca majoritatea femeilor - nu se precizeaza procentul - nu considera ca o aventura ar putea clatina stabilitatea caminului conjugal.

Dimpotriva, parerea generala este ca, recurgand la serviciile unui portal de profil nu fac decat sa raspunda chemarilor organice intr-un mod mult mai putin vinovat si mai nepericulos, decat ar face-o, aruncandu-se in bratele unui amant adevarat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#femei amanti, #femei jucarii sexuale, #femei sex , #viata sexuala