Deviatii sexuale rare

Sambata, 08 Octombrie 2011, ora 12:50
14848 citiri
Deviatii sexuale rare
Foto: Factroom

Deviatiile sexuale nu trebuie confundate cu fanteziile sexuale. Acestea din urma sunt mijloace colaterale care intensifica placerea actului sexual normal, potentializand totodata fiziologia lui.

Deviatiile nu trebuie confundate nici cu perversiunea, care intra in sfera faptului imoral. Deviatiile sunt simple manifestari de comportament neobisnuite, care arunca in derizoriu actul sexual, printr-un simulacru ciudat, potrivit Factroom.

Naratofilia

Este o manifestare mai frecventa decat alte deviatii, intalnita atat la popoarele primitive, cat si la cele evoluate. Consta in voluptataea de a asculta sau a exprima un limbaj obscen, indecent si imoral, nepermis in societate.

Asemenea placeri se observa atat la barbati, cat si la femei. Ele pot duce pana la orgasm, provocat de o simpla conversatie sau chiar, mai putin decat atata, la auzul unui singur cuvant provocator.

Mecanofilia

Spre deosebire de masturbatie, care induce placerea imitand actul sexual, adesea prin mijloace mecanice, mecanofilia se produce spontan, dintr-o anumita atractie a barbatilor, de obicei pentru masini si motociclete.

Portalul citat relateaza despre cazuri cand barbatii, in placerea deosebita de a conduce o motocicleta sau o masina, au ajuns ca trepidatiile acesteia in timpul mersului sa le produca orgasmul.

Pe tema mecanofiliei si pentru a-si demonstra nonconformismul, compozitorul american Frank Zappa a compus opera "Garajul lui Joe", in stilul modern al muzicii rock.

Podofilia

Podofelia (a nu se confunda cu pedofilia) este cunoscuta ca fiind atractia pentru picioare. Popular i se mai spune fetisul piciorului. Enrique Iglesias si Ricky Martin sunt podofili declarati - informeaza acelasi factroom.ru.

Pentru multi barbati, talpa piciorului poate constitui o zona de excitatie echivalenta senzatiilor pe care, in mod normal, le produc organele sexuale sau alte parti mai atractive ale corpului.

Lactofilia

Lactofolia este atractia pentru laptele uman si spre mamele care alapteaza. In unele locuri, legea islamica se manifesta aspru cu acest comportament, iar daca un barbat este dovedit ca a supt laptele din sanul sotiei sale, legea il poate declara divortat.

Dendrofilia

Oricat de ciudat ar parea, exista pe lume barbati, dar si femei care simt o atractie sexuala pentru copaci. Atractia se manifesta prin placerea organica de a imbratisa trunchiul copacului si a se freca de el. Practicand repetat acest "sport" persoanele ajung sa se indragosteasca de respectivul truchi al copacului.

S-a observat ca, asa cum cineva simte atractie spre o anumita persoana de sex opus, dendrofilii simt atractie spre un anumit copac si, odata obisnuiti cu el, alti copaci nu le mai provoaca aceleasi simturi.

Pirofilia

Nici de randul acesta, pirofilia nu trebuie confundata cu piromania. Pirofilia este un comportament deviat rar si consta in aceea ca, privind un mare incendiu, persoana respectiva - de obicei din randul barbatilor - simte o puternica excitatie sexuala.

Specialistii nu au putut explica fenomenul, cu atat mai mult cu cat cazurile observate au fost foarte rare si s-au localizat indeosebi la popoare subdesvoltate.

Pictofilia

S-ar putea ca aceasta sa fie denumirea, ca sa zic asa academica, a inclinatiei privitorilor de pornografii pe Internet. Dar pictofilia n-a aparut odata cu Internetul.

Ea s-a manifestat de cand lumea in imagini grafice scrijelite pe garduri, ziduri sau pe peretii unor incaperi.

Pictofilia este foarte veche. Picturile rupestre pe care le privim astazi cu atata veneratie contin adesea o neinchipuita bogatie de detalii sexuale. Este evidenta inclinatia pictofila a desenatorului primitiv si, fara indoiala, a privitorului primitiv.

Fetisismul erotic

Nu este o noutate ca obiecte care amintesc persoana iubita sau uneori chiar o persoana oarecare trezesc simtaminte erotice atat la barbati, cat si la femei.

Sunt persoane care se lasa excitate la vederea unui pantof sau chiar adulmecand mirosul acestuia, la vederea unei suvite de par, a unui detaliu de lenjerie intima, a batistei sau a cravatei partenerului.

Nu este exclus ca, atunci cand Jago i-a aratat lui Othello batista Desdemonei, efectul sa fi depasit sfera corpului delict. Gelozia sotului a fost exacerbata de ideea ca un obiect intim al sotiei sale - batista - incapuse pe maini straine.

Totusi, unii nu considera ca acest capitol, al fetisismului, este o deviatie sexuala in sensul celor anterioare. Este numai o asociere cu faptul erotic real care s-a produs recent sau se va produce curand si, deci, este normal. S-ar putea.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#deviatii sexuale, #fetisuri sexuale, #fantezii sexuale , #viata sexuala