Dieta care stimuleaza virilitatea

Vineri, 08 Februarie 2013, ora 18:14
11655 citiri
Dieta care stimuleaza virilitatea

Consumul anumitor alimente poate avea efecte benefice asupra virilitatii, iar gama acestora este larga.

Astfel, pepenele verde, ciocolata neagra, ciresele, stridiile, untul cu continut ridicat de grasime, nucile sau usturoiul sunt doar cateva dintre alimentele care ajuta la cresterea virilitatii, potrivit Details.

Pepenele verde contine o cantitate mare de citrulina, aminoacid vital pentru metabolism, care stimuleaza productia de oxid nitric si creste fluxul de sange catre organul sexual masculin.

Ciocolata neagra contine o multime de flavonoide, compusi care dilateaza arterele. Consumul a aproximativ 45 de grame de ciocolata neagra imbunatateste dilatarea vaselor de sange cu mai mult de 10%, imbunatatind circulatia sanguina si crescand astfel virilitatea.

Potrivit unor studii, consumul de cirese contribuie la eliminarea radicalilor liberi din artere, imbunatatind fluxul sanguin. Acest lucru este posibil datorita flavonoidelor continute de fructele de culoare rosie, rosie inchisa si albastra.

Stridiile sunt veritabile afrodiziace. Stridiile in forma bruta sunt cele mai bogate surse de zinc, care nu numai ca imbogatesc fluxul sanguin, dar stimuleaza si productia de testosteron.

In momentul in care nivelul de testosteron din corp scade, acelasi lucrul se intampla si cu performantele sexuale si cu libidoul.

Stridiile care provin din Vest au cea mai mare cantitate de zinc, urmate de cele din Est si din Oceanul Pacific.

Untul cu continut ridicat de grasime constituie o sursa importanta de vitamina K2, care scade la jumatate riscul bolilor coronariene. La fel carnea de vita (in cazul animalelor crescute pe pasune) si lactatele.

Toate substantele care ajuta inima imbunatatesc si performantele sexuale.

Bananele sunt foarte bogate in potasiu, mineral care relaxeaza vasele de sange, permitand o mai buna circulatie a sangelui in corp. In plus, potasiul echilibreaza o dieta bogata in sodiu, pastrand in limite normale tensiunea arteriala, conform unui studiu publicat de Hypertension.

Vasele de sange ingustate afecteaza circulatia sanguina, ceea ce scade si virilitatea.

Usturoiul mareste fluxul de sange la nivelul organului sexual masculin prin cresterea nivelului de oxid nitric si relaxarea vaselor de sange.

Nucile contin aminoacidul L-arginina, substanta care se converteste in oxid nitric, un radical liber esential in numeroase procese fiziologice si fiziopatologice.

Oxidul nitric dilata vasele de sange, regleaza transmisiile dintre neuroni si ajuta la eliberarea unor hormoni, precum testosteronul si hormonul de crestere.

Ghimbirul curata vasele de sange de radicalii liberi si scade inflamatiile. In plus, aceasta planta relaxeaza arterele si imbunatateste fluxul de sange.

Cateva lingurite de ghimbir consumate saptamanal imbunatatesc considerabil activitatea aparatului cardiovascular.

Nucsoara creste libidoul si performanta sexuala, arata un studiu privind afrodiziacele naturale publicat in BMC Complementary si Alternative Medicine.

Nucsoara contine si acid miristic, care stimuleaza producerea oxidului nitric, cu rol important in cresterea performantelor sexuale.

Un studiu publicat in ziarul Lipids arata ca uleiul de masline creste productia de testosteron.

Somonul este bogat in acizi grasi omega-3, care cresc de trei ori productia de oxid nitric, arata un studiu aparut in ziarul Fertility and Sterility.

Alcoolul, in cantitate moderata, imbunatateste activitatea sexuala masculina. Un studiu realizat recent arata ca un pahar sau doua de bauturi alcoolice consumate zilnic are efecte benefice asupra functiile sexuale.

In general, vinul rosu este cel mai bun, insa continutul de antioxidanti variaza in functie de zona de unde provine vinul. Cele din regiuni mai calde contin mai multi antioxidanti.

Migdalele sunt foarte bogate in vitamina E, ajutand la cresterea nivelului de oxid nitric, arata un studiu realizat de British Journal of Urology International.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#alimente crestere virilitate, #alimente viata sexuala, #alimente stimulare virilitate, #fructe virilitate, #produse lactate virilitate, #legume virilitate, #hrana crestere virilitate , #viata sexuala