Ziare.com

Ejacularea precoce, o problema in continua schimbare

Joi, 22 Mai 2014, ora 23:27

   

Ejacularea precoce, o problema in continua schimbare
Ejacularea precoce le creeaza multe probleme barbatilor in viata sexuala. O noua perspectiva a cercetatorilor americani asupra acestei probleme poate duce la imbunatatirea tratamentului ei.

In revista de profil "Journal of Sexual Medicine", specialistii ofera numeroase detalii privind o asemenea disfunctie sexuala.

Conform Fox News, specialistul Stanley Althof spune ca e nevoie ca aceasta disfunctie sexuala sa fie interpretata intr-un context mai larg.

Cercetatorii recomanda acum pentru tratamentul ejacularii precoce inclusiv consilierea psihologica, in vederea rezolvarii problemelor de comportament ale unor pacienti. In opinia cercetatorilor din SUA, asemenea dereglari pot sta la baza unei afectiuni precum ejacularea precoce. Althof sustine ca o comunicare mai buna intre medici si pacienti poate duce la rezultate foarte bune ale tratamentului aplicat.

In plus, sustine el, trebuie facuta o diferentiere intre barbatii care se confrunta cu aceasta problema la intervale diferite de timp de la debutul actului sexual. In prezent, americanii, de exemplu, nu au elaborat un tratament special destinat ejacularii precoce. Organizatia internationala care se ocupa de problemele sexuale (International Society for Sexual Medicine) a dat o prima definitie ejacularii precoce abia in anul 2010.

Expertii din aceasta organizatie o defineau atunci ca o incapacitate de a amana ejacularea, ceea ce duce la consecinte neplacute pentru barbati. Althof si colegii sai spun ca informatiile trebuie actualizate in sensul integrarii problemei in categoria afectiunilor dobandite de barbatii care au avut o viata sexuala normala in trecut. Astfel, datorita unei noi abordari a disfunctiei, se pot gasi tratamente mai eficiente in viitor, sustin specialistii americani.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4174 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor