Masuri de criza: Inventeaza jucarii pentru o viata sexuala excelenta

Vineri, 20 Martie 2009, ora 00:28
4007 citiri
Masuri de criza: Inventeaza jucarii pentru o viata sexuala excelenta
Foto: Cleo.com

Pe timpul crizei economice trebuie sa reducem cheltuielile in orice domeniu al activitatilor noastre.

Totusi, nimeni nu doreste ca problemele financiare sa-i perturbe fanteziile sexuale, spune The Frisky.

Nu trebuie sa apelati la sex - shop-uri pentru a va reface "arsenalul sexual", cand multe dintre aceste produse le puteti achizitiona la pret de nimic. Pe timp de criza, imaginatia salveaza tot, inclusiv viata sexuala.

Frisca sau glazura. Daca vrei sa-ti surprinzi iubitul, nu trebuie sa-ti cumperi lenjerie intima comestibila, pe care poti sa ti-o confectionezi singura. Cu ajutorul unui tub de frisca sau al unei creme de fructe, facuta in casa, poti sa-ti ademenesti partenerul in pat.

Poarta un palton gros. Aceasta este o tehnica veche, dar foarte eficienta. Imbraca-te cu un palton, fara sa-ti iei alte haine pe dedesubt. Iubitul tau va fi foarte incitat de aceasta noua abordare, care il va surprinde in mod placut.

Sfoara groasa. Legati-va, impreuna, cu o sfoara groasa, timp de cateva ore. In acest caz, romantismul pe bani putini va functiona foarte bine, tehnica tinandu-va trupurile lipite.

Stindardul sexualitatii. Imbraca-te intr-un steag sau o esarfa foarte mare, prinse intr-un singur loc. In acest fel, vei arata ca o zeita din Grecia Antica, iar iubitul tau va fi nevoit sa-ti aduca tributul pe care ti-l doresti.

Haine barbatesti. Impumuta de la partenerul tau tricoul lui preferat, preferabil cu o echipa de fotbal. Barbatii adora sa-si vada partenerele in hainele lor, mai ales daca acestea reprezinta echipamentul echipei de fotbal preferate.

Baba - oarba, un afrodisiac perfect. Leaga-ti la ochi iubitul, cu un fular sau o esarfa, si lasa-l sa te caute prin camera. Saruta-l si fi cat mai senzuala, atigandu-l usor. Acest joc, initial practicat de copii, poate fi foarte eficient si in cazul adultilor.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#jucarii sexuale, #sex, #viata sexuala excelenta , #viata sexuala
Comentarii
B
bobb2009
rank 1
M
Madi Voiculescu
rank 1