Mircea Solcanu: "Putin" de la ProTV nu-i iubeste pe homosexuali

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 09:25
8378 citiri
Mircea Solcanu: "Putin" de la ProTV nu-i iubeste pe homosexuali
Foto: Kanal D

Mircea Solcanu a aparut, miercuri seara, pentru prima data intr-o emisiune televizata de la plecarea de la Acasa TV. Fostul prezentator TV a vorbit deschis despre despartirea de echipa sa, dar si despre orientarea sexuala.

Plecat in urma unui scandal provocat de un mesaj transmis pe Facebook familiei lui Ionut Anghel, baiatul care a murit dupa ce a fost muscat de mai multi caini, Solcanu a spus, in cadrul emisiunii "Wowbiz" de la Kanal D, ca si-a cerut scuze, dar ca acest lucru nu a contat.

Totusi, acesta a adaugat ca oricum colaborarea sa ar fi luat sfarsit din cauza noii conduceri a televiziunii.

"Colaborarea s-a terminat, pentru ca oricum urma sa se termine. Nu se termina contractul, dar 'Putin' nu-i iubeste pe homosexuali", a spus acesta facand aluzie la noul director al televiziunii, despre care Solcanu a afirmat ca vorbeste doar "engleza si rusa".

Fostul coleg al lui Cabral a explicat ca avut o discutie directa cu noul sef si ca acesta i-a transmis ca ceea ce a scris pe Facebook nu concorda cu politica trustului.

Mircea a marturisit si ca, dupa ce a parasit echipa Acasa TV, nu s-a uitat timp de o luna si jumatate la televizor, preferand sa citeasca.

Acesta a adaugat ca ii este dor de spatiul media, dar nu asa cum este astazi, precizand ca oamenii nu au inteles ca trebuie sa se amuze de ceea ce vad la televizor, nu sa isi creeze modele.

Mircea Solcanu: In clasa a saptea mi-am dat seama ca sunt altfel

Fostul prezentator TV a vorbit si despre orientarea sa sexuala, povestind cum au fost primii ani de cand si-a dat seama ca este homosexual.

"Iti dai seama ca nu esti ca ceilalti cand nu esti precum colegii din clasa, nu stimteam nevoia sa fac ceea ce faceau ceilalti baieti. Prin clasa a saptea sau a opta am gasit o carte si am citit despre asta. Am zis: 'Ups, ceea ce simt eu are un nume'", a spus Solcanu, mentionand ca prima experienta cu un barbat a avut-o la 18 ani.

Cine il inlocuieste pe Mircea Solcanu la Acasa TV (Foto)

Acesta a precizat ca la un moment dat a crezut ca i se pare, dar ca in urmatorii ani lucrurile au capatat contur. El a mai spus ca la 22-23 de ani a fost la terapeut.

"Am avut o experienta si cu o fata. Nu poti sa spui ca nu iti place ciorba de burta pana nu mananci. Aveam 24 de ani. Voiam sa ma conving pe mine si sa nu existe niciun regret. Fizic am functionat, dar ce faceam cu sufletul?", a continuat Solcanu.

Fostul prezentator a mentionat ca cea mai lunga relatie a sa a durat peste sase ani, dar ca de cand a marturisit public orietarea sa sexuala nu a mai avut relatii serioase, ci doar aventuri.

"Viata mea dupa marturisire s-a schimbat in sensul ca oamenii nu au mai vrut sa iasa cu mine in oras ca sa nu fie fotografiati. Dupa primul material paparazzo, nu am mai avut nicio relatie, doar aventuri si o singura relatie cu un baiat la Londra", a adaugat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Mircea Solcanu plecare Acasa, #Mircea Solcanu orientare sexuala, #Mircea Solcanu homosexual, #Mircea Solcanu dezvaluiri AcasaTV , #viata sexuala