Obiceiul comun care iti poate distruge viata sexuala

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 13:57
7974 citiri
Obiceiul comun care iti poate distruge viata sexuala
Foto: Tech Guru Daily

Tehnologia ne-a usurat viata de zi cu zi, dar are si o influenta proasta asupra noastra. Oamenii de stiinta sustin ca utilizarea excesiva a smartphone-urilor distruge viata sexuala a cuplurilor.

"Acasa, la cina, doresti sa discuti cu sotul tau, dar el e foarte ocupat sa isi verifice e-mailurile pe iPad. Spune 'Da' foarte des, dar atentia lui este, evident, in alta parte. Apoi apare mare des 'X-ul' de la sfarsitul mesajelor decat sarutul de noapte buna", sustine cercetatorul Paul Levy, arata Daily Mail.

Acesta spune ca respectivul comportament a devenit pentru multi oameni o normalitate, desi nu ar trebui, pentru ca tehnologia distruge relatia intima.

Ce legatura exista intre tipul de smartphone si viata sexuala?

Paul Levy a adaugat ca in timpul cercetarii sale a stat de vorba cu sute de cupluri a caror viata intima a fost amenintata de dependenta lor de tehnologie.

"Uitam ca trimiterea unui sarut virtual nu poate inlocui intimitatea normala", a adaugat el.

Cercetatorul precizeaza ca oamenii de stiinta de la Universitatea Missouri au intervievat sute de utilizatori ai Facebook cu varste cuprinse intre 18 si 82 de ani, care au sustinut ca utilizarea excesiva a retelei de socializare a dus la conflinte in relatia de cuplu. Acestia au adaugat ca faptul ca partenerii stateau prea mult pe Facebook a dus la gelozii, infidelitate si chiar divorturi.

Un alt studiu realizat de oamenii de stiinta de la Oxford pe 24.000 de cupluri a scos la iveala acelasi lucru: faptul ca exista o legatura directa intre satisfactia dintr-un mariaj si utilizarea acestor site-uri.

Ce poti face? Paul Levy sustine ca pentru a remedia problemele poti incepe prin a pune telefoanele departe de dormitor sau de locul in care iei masa. De asemenea, la intalnirile cu prietenii pune telefonul pe silent si nu-l folosi decat o data la 20 de minute.

Mai mult, cand ii trimiti partenerul de viata un sarut virtual ai grija ca atunci cand ajungi acasa chiar sa ii oferi unul adevarat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#smartphone viata sexuala, #smartphoneuri distruge viata sexuala, #smartphone viata sentimentala , #viata sexuala