Ziare.com

Pericolele sexului intens

Duminica, 27 Martie 2011, ora 21:59

   

Pericolele sexului intens
Unii folosesc sexul ca exercitiu pentru mentinerea sanatatii. Altii fac dragoste pentru a scapa de stres. Aceste doua exercitii nu sunt intotdeauna valabile, deoarece, din cauza ignorantei, consumul excesiv de sex poate dauna grav sanatatii.

De multa vreme, specialistii considera ca sexul ii epuizeaza pe barbati, iar moartea in timpul actului sexual, intr-un pat strain, eventual, a devenit frecventa. Nu numai adulterul, dar si anxietatea urmata de atacuri de panica, precum si constiinta incarcata pot conduce catre un final tragic, scrie Deutsche Welle.

Un studiu al Asociatiei Medicale Americane acorda o atentie speciala riscurilor generate de efortul fizic excesiv. In studiul prezentat, cercetatorii si-au concentrat atentia pe doua activitati umane care pot fi considerate foarte obositoare: "sportul episodic" si "sexul in exces".

Pentru linistea barbatilor, trebuie spus ca riscul unui atac de cord in timpul sedintelor sportive sau al actului sexual este destul de mic. Cercetatorii au concluzionat ca efectele pozitive, rezultate in urma acestor activitati, cu siguranta, sunt mult mai evidente.

Cu toate acestea, Isa Daabre si Jessica Paul, de la Universitatea Tufts, din Boston, sunt ferm convinsi ca ambele activitati, amintite mai sus, pot provoca serioase probleme cardiace.

"Se stie ca miscarea are un impact pozitiv asupra inimii si circulatiei sanguine, dar s-a demonstrat, totodata, ca suprasolicitarea provocata de stresul brusc, sexul intens sau extenuarea psihica pot provoca atac de cord", scriu autorii.

Rezultatele a 14 studii asupra unui total de 14.000 de pacienti arata ca activitatea sportiva brusca creste de 3,5 ori riscul unui infarct. In cazul sexului intens acest risc creste de 2,7 ori. Gradul de risc pentru barbati este dat de forma fizica de moment a fiecaruia. In cazul celor care se "antreneaza" neregulat riscul este mult mai mare.

"Riscul unui atac de cord creste atunci cand cei care fac sport foarte rar decid sa treaca la o activitate sportiva intensa", spune Martin Hall, doctor in medicina sportiva la Universitatea Tehnica din Munchen.

"Chiar si plimbarile scurte de 5 minute, sustinute intr-un ritm intens, pot conduce la suprasolicitarea organismului", a continuat acesta.

Citeste mai multe despre sex riscuri riscuri sex sanatate sex sport
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6954 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

LIVIULE,cui spui astea?la amantzi sotziei?

hahahaha

 

ALTZI FRUSTRATZI SAVANTZI SE BAGA IN SEAMA ... MULTZI D'AIA SE FAC DOFTORI, CA SA PROSTEASCA SADIC SI NEPEDEPSITZI PE SEMENII LOR NORMALI ... SI, NU NUMAI DOFTORI ... :)):)):))

Mare este Gradina Domnului si Multe Buruieni Rele, OTRAVITE se dezvolta Acolosha, la margine unde se pishe Dreaqqu' si le HRANESHTE, Ferite de Privirea lui Dumnezeu ... :)):)):))

Auzi, Kazaturile Frustrate si ImPotente de "Doftori" ce "poa' pen'ca sa zica a spune" ...

Ori
ESHTI Sanatos, "Care Eshti" :)):)):)) si NU potzi patzi NIMIC de la Sex, OriCat de INTENS si InDeLUUU...UUNG ar fi ...

Din CONTRA, Hormonii Eliberatzi ATUNCI si NUMAI Atunci sunt de DEPARTE Mult mai EFICIENTZI decat o gramada dintre Cele Mai Bune Medicamente, FFF Rare ACESTEA ...

SI, GRATIS si CU MARE, INEgalabila Placere ... :)):)):))

Hormonii Aceshtia, ASTFEL si NUMAI AstFel Obtzinutzi INTARESC Totu', Toa'rashi, TOT CE TZINE de Capacitatea de a face Sex, din Ce in Ce Mai Bine, Indelung si Placut ...

Ban la Ban si Paduke la Paduke ...
Phoutere la MAI Phoutere ... :)):)):))

ORI NU eshti, "Care NU Eshti" Sanatos si deci NU potzi face Sex, adica NU potzi sa mori din Cauza de CEVA Ce Nu potzi "executa" ...
Elementar, Mr. Watson ...

D'Abia se bucurau Oamenii de Deschiderea la Informatzia ADEVARATA SEXUALA de dupa Lovilutzie

(Una dintre PUTZINELE Urmari Benefice ale Lovilutziei ...)
si aparura la Interval Imbetchilii Ashtia de "Doftori"

IMBETCHILI ...

NeClintit,
NeGreshit,
NeAbatut,
Ferm, IneBrnlabil si,

mai ales,

I-Re_Futabili Imbetchili, IMPREUNATZI cu Aia de se uita in Gura lor ...

Re_Futabili Cei care NU se uita in Gura lor ... :)):)):))

 

IAR FRUSTRATZII DE PE FORUM, FRUSTRATZI DE T O A T E CATEGORIILE , SEXUALE IN PRIMUL RAND, CA D'AICI PLEACA TOTU', TOA'RASHI ...

Sa NU itzxi placa Cestii Normale, Moderne Propovaduite de TOTZI Savantzii DESHTEPTZI din Domeniu, din Lumea Civilizata ... :)):)):))

Este o Dovada CLARA de FRUSTRARE Multipla si Pizma de Cocalar .. :)):)):))

Baieti...

va rog sa nu luati acest articol drept litera de lege, si ca continuati sa faceti sex intens ! :D

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor