Personalitatea sexuala a femeilor

Sambata, 20 Noiembrie 2010, ora 22:53
4580 citiri
Personalitatea sexuala a femeilor
Foto: Fox News

Cateva dintre cele mai importante trasaturi ale personalitatii sexuale feminine sunt dezvaluite de autoarea unei carti, "Good in Bed Guide to Female Orgasms", Emily Nagoski.

Aceste trasaturi le afecteaza pe femei atat in pat cat si in viata de toate zilele, in societate, se mentioneaza intr-un articol al Fox News.

Ea le sfatuiteste pe femei sa profite de trasaturile care le individualizeaza si sa nu renunte la ele dupa placul barbatilor. Observand aceste trasaturi de personalitate in viata cotidiana, ele le pot folosi in viata sexuala. Sunt multe trasaturi de "personalitate sexuala". Cateva dintre cele mai importante caracteristici sunt intensitatea, insistenta, sensibilitatea si adaptabilitatea.

Intensitatea

Se poate lua un exemplu simplu. Daca o femeie isi manifesta in mod dramatic emotiile, zbierand si plangand zgomotos atunci cand este implicata intr-o problema sensibila, atunci ea traieste totul la un nivel mai intens decat ceilalti. Din punct de vedere sexual, raspunde mult mai intens excitarii, ceea ce inseamna un orgasm pe masura.

Insistenta

Femeile care sunt foarte concentrate asupra a ceea ce fac, fac lucrurile in ordine, fara a le amesteca si termina cu bine tot ceea ce isi propun, au aceste caracteristici si din punct de vedere sexual. Ele pot fi un dezavantaj in viata sociala, caci acum se cere atentie distributiva si rapiditate mai mare in munca. In viata sexuala, aceste trasaturi reprezinta un avantaj. Viata lor sexuala nu este afectata de alti factori precum stresul sau zgomotele exterioare.

Sensibilitatea

Sunt incadrate aici femeile care pot simti mirosuri pe care altii nu le pot simti si cele care sunt sensibilizate de diferite reclame in care apar, de exemplu, oameni nevoiasi. Aceste caracteristici se intorc in avantajul lor in relatiile sexuale. Ele se sincronizeaza mai bine cu partenerul si simt totul cu mult mai mare intensitate.

Adaptabilitatea

Sunt incadrate aici femeile care vad fiecare schimbare ca pe o oportunitate provocatoare. Ele se adapteaza mai bine vietii. Este valabil si din punct de vedere sexual. Pot experimenta lucruri noi si se pot adapta mai usor unui partner nou. In general, femeile au nevoie de o perioada mai lunga pentru a se adapta.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#sex femei barbati, #viata sociala sexuala, #trasaturi personalitate femei, #Emily Nagoski , #viata sexuala
Comentarii