Reteta neobisnuita a mariajului pana la adanci batraneti

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 15:20
3042 citiri
Reteta neobisnuita a mariajului pana la adanci batraneti

Un cuplu cu acte in regula din SUA a gasit o metoda prin care sa se asigure ca mariajul va rezista pana la adanci batraneti. Sotii au invitat-o pe o prietena, Rachel, sa locuiasca impreuna cu ei si fiul lor de sase ani.

Michael sustine ca o iubeste profund pe Kamala, sotia lui de 12 ani. O iubeste, insa, si pe Rachel, in varsta de 27 de ani. Situatia ar fi putut fi complicata. Poate ca in continuare este, insa nu si in ochii protagonistilor, care au gasit o metoda de a o simplifica. Traiul celor trei in comun.

In urma cu sase luni, Kamala a decis sa faca un lucru pe care marea majoritate a sotiilor nici nu l-ar lua in considerare: sa o invite pe Rachel sa locuiasca impreuna cu ea, sotul ei si fiul lor.

Potrivit acestora, monogamia pur si simplu nu functioneaza in practica. Iar Michael si Kamala stiu bine ce vorbesc, relateaza Huffington Post. De altfel, metoda lor a fost pusa in practica, cu succes, si in trecut. De-a lungul celor 12 ani de casatorie, au locuit intai cu un cuplu, iar apoi cu o alta femeie.

"Monogamia poate fi o intelegere frumoasa intre oameni care se iubesc profund si nu au dorinte legate de alte persoane", explica sotia, Kamala. Insa, completeaza ea, societatea noastra este monogama doar pentru ca asa trebuie.

In cazul lor, reteta fericirii inseamna sa faca yoga impreuna, dar si sex tantric si sa-si creasca fiul in trei.

Unii spun ca acesta ar putea fi raspunsul la realitatea cruda, in care sunt din ce in ce mai multe divorturi provocate de infidelitate. "E din ce in ce mai clar ca o casatorie monogama intre doua persoane heterosexuale pur si simplu nu functioneaza pentru marea majoritate. Cred ca oamenii sunt satui sa fie nefericiti si nesatisfacuti", mai declara Kamala.

Estimarilor specialistilor de peste ocean arata ca aproximativ 5% dintre mariaje pot fi considerate deschise.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#casatorie deschisa, #reteta fericire casatorie, #mariaj deschis, #evitare divort alternative , #viata sexuala