Sapte semne ca partenerul tau este un maniac sexual

Marti, 30 Decembrie 2008, ora 13:42
23255 citiri
Sapte semne ca partenerul tau este un maniac sexual

Tot mai multe celebritati sufera de "dependenta de sex", insa aceasta "afectiune" nu etse limitata doar la Hollywood.

Ca si in cazul tigarilor si alcoolului, unii oameni abuzeaza de sex pentru a se simti bine. Cum sa-ti dai seama daca partenerul tau este dependent de sex sau pur si simplu are un libido crescut?

Publicatia online The Frisky a intocmit o lista cu sapte semne care atesta dependenta de sex.

DIAGNOSTIC: Nu tine cont de planuri, lipseste de la munca si de la evenimente importante pentru a face sex.

VIATA REALA: Evita interactiunile sociale, renunta la intalnirile cu prietenii si familia pentru a avea relatii sexuale.

EXEMPLU: Daca exista cea mai mica sansa de a face sex, dependentul va renunta la absolut orice - munca, prieteni, petreceri - pentru ca nimic altceva nu pare mai important.

DIAGNOSTIC: Se indatoreaza pentru a-si satisface dorintele.

VIATA REALA: Cheltuieste mai multi bani pe pornografie si prostituate decat pe lucrurile de stricta necesitate sau alte forme de obtinere a placerii.

EXEMPLU: Are un anumit buget pentru sexul prin telefon, care nu-i este suficient niciodata. Ca si in cazul oricarei alte dependente, va cheltui prea mult, sau se va imprumuta pentru a-si finanta obsesia.

DIAGNOSTIC: Ii plac situatiile riscante, fara a se gandi la consecinte.

VIATA REALA: Se plaseaza fara a se gandi in situatii periculoase - boli cu transmitere sexuala, comportament ilegal etc. - doar pentru a face sex.

EXEMPLU: merge intr-un cartier periculos doar pentru ca acolo sunt prostituate.

DIAGNOSTIC: Schimba constant partenerii.

VIATA REALA: Cand se gandeste mereu la un partener nou, si o data ce a ajuns in pat cu cineva reincepe sa caute o alta aventura.

EXEMPLU: Dupa ce face sex cu cineva, este tentat sa strige "Urmatorul!".

DIAGNOSTIC: Incapacitatea de a se opri din activitatile sexuale, cu toate ca simte vina, remuscare si dezgust.

VIATA REALA: Mintea ii spune nu, insa corpul ii spune da, da, da!

EXEMPLU: Activitatea sexuala este urmata de anxietate, depresie si singuratate, insa cel dependent nu este in stare sa isi infraneze comportamentul.

DIAGNOSTIC: Otinerea sexului a devenit la fel de frecventa si naturala ca si respiratul.

VIATA REALA: Se gandeste tot timpul la asta. Daca nu face sex, se gandeste la cum sa procedeze pentru a face sex.

EXEMPLU: Cu toate ca exista o gluma care spune ca barbatii se gandesc la sex 24 de ore pe zi, dependentul nu este capabil sa se concentreze la nimic altceva decat sex.

DIAGNOSTIC: Sexul este vazut ca un ritual sacru.

VIATA REALA: Trebuie sa faca sau sa aiba anumite lucruri pentru a avea o partida de sex reusita.

EXEMPLU: Dependentul simte nevoia sa faca sex in aceeasi pozitie sau rumand aceeasi rutina, are nevoie sa i se sopteasca anumite cuvinte in ureche etc.

Maria Ionescu

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#sex, #semne maniac sexual , #viata sexuala