Secrete ale sexului: Cand este cea mai buna perioada?

Luni, 06 August 2012, ora 20:42
5500 citiri
Secrete ale sexului: Cand este cea mai buna perioada?
Foto: Fox News

Cea mai buna perioada pentru sex este una neasteptata pentru majoritatea cuplurilor. Multi nu banuiesc faptul ca o sarcina poate reprezenta pentru femeie ocazia de a avea parte de cel mai bun sex din viata ei.

Sarcina este greu de suportat pentru corpul unei femei, dar vine si cu multe recompense sexuale. Conform specialistei in obstetrica-ginecologie, Ruslana Kadze, din California (SUA), vascularizarea imbunatatita din zona pelvisului femeii are ca efect sporirea placerii sexuale. In plus, schimbarile care apar in corpul ei contribuie si ele la placerea extrema.

Trimestrul al doilea, cel mai bun

Sanii femeii devin mai sensibili, mai ales in primul trimestru de sarcina. Chiar daca in aceasta perioada multe femei sunt mai nervoase decat de obicei si nu au chef de sex, situatia se schimba in al doilea trimestru.

Aceasta este cea mai buna perioada, deoarece, mai apoi, dorinta sexuala scade, iar confortul este mai dificil de obtinut.

Practicarea sportului este un element ajutator pentru a creste dorinta sexuala. Pentru barbati, este important ca ei sa le sustina pe partenerele lor in aceasta perioada dificila si sa le inteleaga.

Totusi, uneori, sexul in timpul sarcinii nu este recomandat. Medicul este cel care se va pronunta in ce cazuri nu este bine sa faceti sex in timpul sarcinii. Placenta poate fi pozitionata prea jos, exemplu in care pot sa apara unele complicatii.

In general, oamenii nu au de ce sa se teama atunci cand fac sex in timpul sarcinii, pe parcursul celor noua luni. Beneficiile sunt numeroase, partenerii sporindu-si increderea unul in celalalt. In plus, ei vor dormi mai bine si se vor simti mai relaxati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#sex sarcina, #sex femei insarcinate, #viata sexuala sarcina, #placere sex sarcina , #viata sexuala