Secretele erotice ale femeii

Miercuri, 25 Martie 2009, ora 19:44
13681 citiri
Secretele erotice ale femeii

Femeile chiar si-ar dori ca barbatii sa le poata citi gandurile, cel putin cand vine vorba despre sex, pentru ca asta chiar le-ar face viata mai usoara. Doar daca ai putea sa ajungi la punctul mult visat in momentul potrivit si sa faci totul la viteza si intensitatea optima...

Cu ceva practica si mai multa informatie, chiar se poate. Askmen.com iti deschide noi orizonturi, dezvaluindu-ti ceea ce partenera ta poate nu a gasit curajul sa-ti spuna inca.

Orice ai face, ai grija la... umiditate

Probabil ai observat si singur asta. Se poate ca starea ei de excitatie chiar sa existe, fara a se manifesta, insa, prin lubrifierea zonei genitale. In acest caz, ai grija ca langa pat sa existe mereu un lubrifiant. Vaginul chiar este mai complex decat crezi! Orice ai face pe uscat poate sa-i strice cheful in doar cateva secunde.

Nu uita de gat si urechi!

Poate suna a cliseu sa nu-i neglijezi, in timpul preludiului sau oricand vrei sa ii arati calea spre dormitor, gatul si urechile. Dar adevarul este ca nimic nu se compara cu senzatiile pe care le traieste atunci cand ii saruti usor gatul, i-l freci usor cu nasul tau sau chiar iti treci limba fierbinte peste el.

Ce simte ea e de 10 ori amplificat fata de ce simti tu cand ea face acelasi lucru cu gatul tau. Cu un efort minim, efectul este cel maxim, fie ca o crezi sau nu.

Mai ales zona de langa jugulara, in fata, este extrem de sensibila. Dar oriunde poti ajunge pe gatul ei el fel de bine. In scurt timp, ii vei simti respiratia sacadata in ureche.

Cat despre urechi, si ele trebuie abordate cu la fel de multa delicatete. Fara pupaturi zgomotoase, deci, chiar daca simti ca dragostea-ti e exploziva!

Cheia spre starea de bine ce izvoraste din joaca cu si pe langa urechi este alternanta. Nu face acelasi lucru la nesfarsit. Surprinde-o, n-o lasa sa se obisnuiasca cu senzatiile pentru ca acestea sa-si diminueze din intensitate. Mergi de la urechi catre gura, spre gat, sani si pe unde mai simti chemare.

Niciodata nu-i multumi pentru felatie sau sex

Oricata recunostinta simti pentru ea, fereste-te sa o spui, daca nu vrei sa o faci sa se simta ca o prostituata. Arata-ti aprecierea in orice alt mod, pentru ca trebuie s-o faci. Ea chiar asteapta un semnal pentru a sti daca s-a ridicat la nivelul standardelor tale.

Nu te deda placerii totale prea curand

Femeile chiar se asteapta ca barbatii sa fie gentlemani in pat si sa-si astepte randul. Mai bine, pentru inceput, concentreaza-te ca placerea ei sa ajunga la cote greu de tinut in frau. Vei avea apoi timp si pntru tine.

Nimic nu e mai frustrant pentru ea ca momentul in care tu ranjesti satisfacut, iar ea, incarcata de atata energie sexuala, abia-si poate tine nervii si vorbele de duh pentru sine. In plus, nu vrei sa ai de-a face cu o femeie nervoasa intreaga zi!

Daca o problema medicala nu-ti da voie sa o astepti, mai bine rezolv-o cat mai curand. Multe relatii se sfarsesc doar pentru ca ea se satura sa se simta frustrata. Nici tu nu ai continua sa te intinzi langa o femeie daca stii ca la capatul reprizei de sex nu se afla nicio satisfactie.

Nici n-o lungi inutil!

Daca credeai ca maratoanele tale sexuale ii arata ei ce barbat esti tu, mai bine mai gandeste-te. O data e de ajuns. De doua ori e ok, de trei ori e deja un bonus. Mai sus de atat e obositor, plictisitor si inutil.

Si ai grija, in cazul in care se intampla o data, sa nu dureze o vesnicie pana la final. S-ar putea sa-i scada interesul pe parcurs.

Sani cu doua fete

Majoritatea barbatilor cred ca sanii se reduc la aureola intunecata ce se intrezareste de sub tricou. Nu e si parerea femeilor. Intregul san e sensibil si se cere a fi alintat. Poate prea sensibil, si asta uita uneori barbatii, muscand lacomi, fara a-si anunta, in prealabil, intentia.

Fa curetenie la locul actiunii

Daca vrei sa ti se faca sex oral, poate ar fi bine sa iei in considerare tot ce ei i-ar face "munca" mai usoara. Asta presupune indepartea partiala sau totala (numai pentru curajosi) a parului din zona cea mai intima. Osteneala va va fi apreciata.

O femeie nu va recunoaste niciodata ca aceasta este dorinta ei; odata intrebata, va spune ca ii este indiferent. Ce spune ea, insa, fara vorbe, este ca si-ar dori ca "gazonul sa fie taiat" din vreme in vreme. Se estimeaza ca placerea devine de 20 de ori mai intensa pentru amandoi odata ce acest lucru a fost facut.

Abordarea potrivita chiar conteaza

Imposibil sa nu fi observat cand a uitat", chipurile din greseala, o revista deschisa la o anumita pagina, pentru ca tu sa te poti "instrui". Si tu poti face la fel, daca iti doresti o noua abordare in pat.

Daca i-ai spune direct, s-ar putea ca atitudinea ei sa devina brusc defensiva, intrebandu-te: "Dar cum de ti-a venit ideea asta? Nu cumva ai incercat asta cu altcineva?".

Si o pagina de internet deschisa, un forum unde femei obisnuite discuta pe acea tema care te intereseaza pe tine, s-ar putea sa te ajute. Dupa ce se va documenta, s-ar putea sa creada ca chiar ei i-a venit ideea.

Daca tot ce-ai citit stiai deja si mereu ai tinut cont de toatea astea, esti pe calea cea buna. Femeile din lumea intreaga te felicita!

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#secrete, #sexualitatea feminina, #orgasm , #viata sexuala