Secretele sexului: Orgasmul pe care nu il vei uita (I)

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 10:50
10349 citiri
Secretele sexului: Orgasmul pe care nu il vei uita (I)
Foto: cosmopolitan.com

Experientele sexuale de neuitat se ating cu putin antrenament si cunoasterea unor secrete. Ele tin atat de minte, cat si de corp, dar, executate asa cum trebuie, iti vor oferi ceea ce ti-ai dorit mereu.

Mintea

Raspunsul sexual isi are originea in creier. Gandindu-te la lucruri sexy, vei fi mai aproape de obtinerea unui orgasm atunci cand va veni momentul potrivit, scrie Cosmopolitan. Nu sunt excluse fanteziile mentale cu o vedeta sau chiar cu partenerul tau. Aceste ganduri vor pregati foarte bine terenul pentru ceea ce urmeaza.

Atingerile

O femeie care stie ce vrea se poate pregati inaintea experientei propriu-zise atingandu-se singura. Cateva minute dimineata sau chiar la dus sunt indicate pentru a fi in cea mai buna forma in punctul culminant. Nici in timpul zilei nu iti este interzis sa te gandesti la sex, la serviciu sau in lift, totul pentru a fi pregatita pentru intalnirea cu partenerul.

Preludiul

Acesta este un element foarte important pentru o femeie, caci ea intra in starea necesara mai greu decat barbatul. Nu ignorati acest moment, fara a exclude din ecuatie stimularea zonei clitoridiene si a celor sensibile. De fiecare persoana depinde ritmul in care miscarile sunt executate.

Gandurile

Se intampla des ca in timpul momentelor de intimitate cu celalalt sa iti vina in minte si alte ganduri care nu au legatura cu ceea ce se petrece. Nu le lasa sa iti acapareze mintea, oricat de importante ar fi. Este esential sa te concentrezi asupra placerii pe care o obtii atunci, iar climaxul nu va mai fi greu de atins. Senzatiile pe care corpul le simte trebuie si ele constientizate si gustate din plin.

Fizicul

Studiile de specialitate arata ca placerea este obtinuta de persoanele care se accepta pe sine si fizicul pe care il au. Imaginea pozitiva a propriului corp te ajuta sa te concentrezi asupra acelor parti ale corpului care sunt esentiale pentru orgasm. A te analiza prea mult inseamna a te exterioriza si a rata sansa unui orgasm intens.

Glumele

Climaxul e greu de obtinut daca te gandesti exclusiv la el. Presiunea mentala nu este buna in astfel de momente. A fi cu cel drag in astfel de momente poate insemna si devierea spre mici jocuri si glume care sa va relaxeze pe amandoi. Nu te gandi la final, bucura-te de fiecare clipa si senzatie.

Punctul C

Doua treimi din femei nu ating orgasmul doar in urma simplei interactiuni sexuale cu partenerul. Stimularea zonei clitoridiene si a punctului ei central este esentiala. El este asa-zisul "punct C", adica centrul nervos al placerii. In acest scop pot fi folosite si unele jucarii sau chiar degetele.

Perna

In timpul actiunii, nu uita ca si perna poate fi folosita in ajutorul obtinerii placerii. O perna asezata sub solduri ajuta la orientarea fizica propice obtinerii orgasmului.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#sex parteneri femei barbati orgasm, #atingere orgasm sex, #modalitati atingere orgasm , #viata sexuala