Sex de neuitat: Secrete si sfaturi

Marti, 21 August 2012, ora 08:08
14115 citiri
Sex de neuitat: Secrete si sfaturi
Foto: Cosmopolitan

Sexul poate fi o experienta de neuitat uneori, daca sunt respectate anumite perioade ale zilei si secrete care vor duce cu siguranta la placerea extrema.

Sambata si seara

De exemplu, atunci cand vine weekendul, oamenii se bucura cu adevarat de libertatea lor. Astfel, sambata dimineata este un moment propice pentru ca partenerii sa se bucure din plin unul de prezenta celuilalt, scrie editia in limba engleza a revistei Cosmopolitan.

Un moment al zilei la fel de bun pentru aceasta placere este inainte de culcare.

Afara ploua

Nimic nu este mai potrivit ca atmosfera decat o furtuna puternica. Daca ploua cu galeata, cu atat mai bine pentru un moment de pasiune. Intunericul care cuprinde casa poate fi inspaimantator in alte cazuri, dar acum ascunde multe fantezii care trebuie eliberate. Faptul ca nu vedeti va intensifica un alt simt: atingerea.

La amiaza

Sexul la mijlocul zilei este un succes garantat. Nu conteaza daca ocazia este data de o pauza de masa sau de un alt motiv, placerea este garantata.

Dimineata

Inainte de a pleca spre locul de munca, putina atentie pentru celalalt nu ar strica. Astfel, ziua va fi una reusita, iar sefii sau problemele de la serviciu vor fi mai usor de suportat.

Sub dus, la sfarsitul zilei

Daca vreti sa scapati de tot stresul acumulat in timpul zilei, dusul este cel mai bun mijloc de relexare in doi. Momentul va fi cu siguranta unul reusit.

Seara, in masina

Daca sunteti intr-o parcare pustie cu masina, atunci momentul este unul ideal. Ideea ca puteti fi prinsi acolo in mijlocul actiunii va adauga putina adrenalina acestei aventuri si va garanta succesul. Bancheta din spate este cel bun loc pentru a va desfasura.

Vegheati de stele

Cerul liber al noptii este unul dintre cele mai romantice ingrediente ale unei intalniri. Din aceasta aventura, nu trebuie sa uitati sa priviti si stelele, solutii se pot gasi intotdeauna. Daca prindeti si momentul Perseidelor, in luna august (in jurul datei de 12-13), atunci experienta va fi una de neuitat, sub multimea de stele cazatoare.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#sex sfaturi, #secrete viata sexuala , #viata sexuala